Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

Tel: 085 87 69 76 8


Webdesign | Wezz Interactive

Mijnmond.info Nieuwswidget voor uw eigen site

Gratis Mijnmond.info-webpagina voor leden Branchevereniging Tandtechniek

19 september 2014 - Wanneer u een eigen website is het belangrijk om deze regelmatig van nieuwe informatie te voorzien. Leden van de Branchevereniging Tandtechniek kunnen gebruik maken van de gratis Mijnmond.info-Nieuwswidget. Hiermee is het mogelijk om ook op uw eigen website automatisch de Mijnmond.info-nieuwsberichten te tonen.

Wanneer u een eigen website heeft, is het belangrijk om deze regelmatig van nieuwe informatie te voorzien. Helaas is het eerste bericht van de lancering van de eigen website - soms zelfs al jaren geleden - vaak ook het enige nieuwsitem dat te lezen is. 

Bijhouden nieuwsrubriek?
Het bijhouden van een eigen nieuwsrubriek blijkt in de praktijk toch niet de core-business van een tandtechnisch ondernemer. Natuurlijk geeft het regelmatig verversen van de eigen website een dynamische uitstraling. U kundt dit automatisch laten doen via de Mijnmond.info-Nieuwswidget.

Door het (laten) plaatsen van de Mijnmond.info-Nieuwswidget op een door u geselecteerd deel van uw website activeert u de presentatie van de nieuws-items op uw eigen website. Na deze eenmalige plaatsing heeft u er verder geen omkijken meer aan. Hieronder ziet u een voorbeeld van hoe de Mijnmond.info-Nieuwswidget eruit ziet:

Mijnmond.info Nieuwswidget


Eigen kleurstelling

Het is bovendien mogelijk de kleurstelling van de Mijnmond.info-Nieuwswidget aan die van de eigen website te laten aanpassen. Vrijwel alle onderdelen van de Mijnmond.info-Nieuwswidget zijn instelbaar. Overigens hoeft u ook dat instellen van de kleuren niet zelf te doen. Ook de ruimte die de Mijnmond.info-Nieuwswidget inneemt op uw site is te bepalen. Zo is de breedte en het aantal items dat getoond wordt in te stellen. 

Kortom: op vrijwel iedere site is een plek te vinden om de gratis Mijnmond.info-Nieuwswidget in te passen. 

Mijnmond.info-Nieuwswidget aanvragen?
Wilt u de Mijnmond.info-Nieuwswidget op uw eigen site plaatsen? Gebruik dan onderstaand aanvraagformulier. Exclusief voor leden van de Branchevereniging Tandtechniek.

Ja ik vraag de Gratis Mijnmond.info-Nieuwswidget aan!

  • *
  • *
  • *
  • *

Heeft u hierover vragen? Neem dan contact op met het secretariaat van de Branchevereniging Tandtechniek via info@bvtandtechniek.nl of bel 030-6915754.