Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

t 030 69 15 75 4
f 084 75 46 00 4

Webdesign | Wezz Interactive

Inkoopvoordeelregeling BCO Dental BV: MiYo Liquid Ceramic

BCO Dental  miyo logo

MiYo Liquid Ceramic Systeem van Jensen Dental
BCO Inkoopvoordeelregeling - Gelaagde esthetiek - monolithische inspanning

Met de toenemende interesse in volkeramische restauraties en de introductie van de digitale tandtechniek heeft yttria gestabiliseerd zirconia zijn intrede gedaan. Dit materiaal heeft zich in het afgelopen decennium enorm ontwikkeld en wordt nu steeds vaker monolitisch ingezet. Hierdoor is de vraag naar een materiaal ontstaan dat ook in een hele dunne laag de natuurlijke diepte, fluorescentie en opalescentie na kan bootsen. Met het MiYO Liquid Ceramic systeem van de firma Jensen Dental heeft u een materiaal in handen dat aan deze vraag voldoet.

miyo crowns

Jensen Dental biedt momenteel twee MiYO Liquid Ceramic systemen aan welke onafhankelijk van elkaar te bestellen zijn:

Beide systemen vormen een uniek finishing systeem van opalescente en fluorescente pasta’s voor het creëren van structuur en individualisering op monolithische restauraties, zowel lithiumdisilicaat als zirkoniumoxide. Met MiYO kunt u eenvoudig en snel een zeer hoge esthetiek bereiken, die vergelijkbaar is met gelaagde restauraties.

MiYo Color
MiYO Color bevat een breed gamma aan self-glazing pasta’s met gevarieerde niveaus van translucentie. Elke ontwikkeld om het natuurlijke element na te kunnen bootsen qua kleur, incisale transparantie, mamelons, scheurlijntjes en gingiva tinten.

miyo set

Met MiYO Structure creëert u diepte, vitaliteit en textuur zoals bij natuurlijk glazuur en gingiva. De materiaaldikte is ongekend: 0,1mm - 0,2mm, de cut-back en /of CAD aanpassingen zijn daarom overbodig. Het is een ideaal systeem voor het finishen van full contour monolithische restauraties. Door de  hoge stabiliteit van het materiaal, kunt u de structuur karakteristieken zeer eenvoudig, met een kwastje, in de pasta vormgeven. Dankzij de lage baktemperatuur blijven de oppervlakeigenschappen stabiel, zodat in slechts één of twee baksessies een voorspelbaar, esthetisch resultaat bereikt wordt.

MiYO voordelen:

+        Altijd een betrouwbaar resultaat

+        Gebruiksgemak

+        Economisch en tijdbesparend door een kort werkproces

+        MiYO Color met perfect aangepaste fluorescentie en opalescentie, voor contrast en diepte

+        MiYO Structure – unieke structuurpasta’s

+        Natuurlijke brekingsindex van MiYO Structure zichtbaar op monolithische restauraties al bij 0,1 laagdikte

+        Hoge kleurstabiliteit

+        Minimale krimp

MiYO en MiYO Pink zijn ontworpen voor:

Let op: Aanbieding is geldig tot 31 maart 2021
Het volledige MiYO assortiment is exclusief verkrijgbaar bij BCO dental bv, uw depot voor Tandheelkunde en Tandtechniek. Speciaal voor leden van de Branchevereniging Tandtechniek bieden wij bij bestelling van een MiYO kit, een Jensen Toolkit met 50% korting aan. Deze korting is geldig t/m 31 maart 2021.

Heeft u hierover vragen? Nog geenl lid? Neem dan contact op met het secretariaat van de Branchevereniging Tandtechniek via info@bvtandtechniek.nl of bel 030-6915754.

miyo adv

bco dental voordeelregeling