Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

Tel: 085 87 69 76 8


Webdesign | Wezz Interactive

Inkoopvoordeelregeling BCO Dental BV: Sagemax Blanks

BCO Dental  

BCO dental bv exclusief dealer Sagemax Bioceramics
BCO dental bv is exclusief dealer voor Sagemax Bioceramics, Inc, één van 's werelds toonaangevende tandheelkundige fabrikanten en leveranciers van zirkonium blanks. Opgericht in 2006, is het bedrijf een snelgroeiende aanbieder van esthetische zirkonium producten voor tandheelkundige CAD/CAM systemen.

sagemax bioceramics

De ontwikkeling van materialen en productie vindt plaats in Federal Way, Washington USA. Het Sagemax development team heeft meer dan 15 jaar ervaring in de voorbereiding en verwerking van zirkonium poeders. Deze ervaring komt tot uiting in de unieke productie- en kleurenproces. Het resultaat is zirkonium restauraties met een bijzonder hoge esthetiek.

Zirkonium blanks
Het Zirkonium NexxZr assortiment biedt de juiste esthetische oplossing voor verschillende tandheelkundige indicaties en toepassingen als gevolg van de verscheidenheid aan materialen en de 3 verschillende translucentie gradaties:

(* Biaxial Flexural Strength)

Bovendien kan elk NexxZr Zirkonium individueel worden geïnfiltreerd met kleurvloeistoffen vóór het sinteren. De Zirkonium blanks worden aangeboden in vier verschillende vormen.

De eenvoud van het frezen voorziet in het gemak van het productieproces in de diverse tandheelkundige CAD/CAM machines. De reden hiervoor is de lage vickers hardheid in “the green state”. Dit betekent minder slijtage van de frezen en minder stress op de machine. Dankzij het innovatieve productieproces en de unieke poederverwerking is de stabiliteit van de rand tijdens het frezen gewaarborgd.

sagemax bioceramics

NexxZr T Coloring Liquids
De NexxZr T kleurvloeistoffen kennen een breed scala aan kleurvariaties en bieden reproduceerbare en zeer esthetische resultaten. De kleurvloeistoffen dienen gedompeld te worden voor het sinterproces. Er zijn 16 A-D kleuren beschikbaar.

NexxZr Effect Coloring Liquids
NexxZr Effect Coloring Liquids ten behoeve van NexxZr T and NexxZr+ White blanks voor de individualiserende kleurinfiltratie in de kleuren blauw, paars, grijs, oranje, bruin en incisal enhancer.

Assortiment
NexxZr T Coloring Liquids starterskit 16x60ml
NexxZr T Coloring Liquids 16 A–D kleuren als één refill 60ml
NexxZr Effect Coloring Liquids starterskit 5x15ml
NexxZr Effect Coloring Liquids 5 kleuren: blauw, violet, grijs, bruin, incisal enhancer als één refill 15ml

NexxZr Tool
NexxZr Tool is een krachtig portfolio van tandheelkundige freesgereedschappen. De vorm van de frezen zijn perfect afgestemd op de portefeuille NexxZr zirkonium oxide en garanderen een langere levensduur en nauwkeurige freesresultaten. Het assortiment bestaat uit “NexxZr Tool U” met een ongecoat oppervlak en de “NexxZr Tool D” met een speciale diamant-coating voor een extreem lange levensduur.

Inkoopvoordeel
Leden van de Branchevereniging Tandtechniek kunnen gebruik maken van de speciale aanbiedingen van BCO dental exclusief voor leden van de Branchevereniging Tandtechniek. Leden ontvangen - onder vermelding van de inkoopcode - 10% korting op de eerste bestelling van Sagemax Blanks.  Deze aanbieding is geldig t/m 30 juni 2019.


sagemax bioceramics

Heeft u hierover vragen? Nog geenl lid? Neem dan contact op met het secretariaat van de Branchevereniging Tandtechniek via info@bvtandtechniek.nl of bel 030-6915754.

bco dental voordeelregeling