Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

t 030 69 15 75 4
f 084 75 46 00 4

Webdesign | Wezz Interactive

Inkoopvoordeelregeling BCO Dental BV: Sagemax NexxZR T Multi

BCO Dental  

Leden van de Branchevereniging Tandtechniek kunnen een inkoopcode opvragen bij BCO Dental bv. Niet alleen kunnen ze gebruik maken van voordelige aanbiedingen maar zij ontvangen ook telefonische bestellingen (soms toch makkelijker dan via de computer) voor de internetprijs. Dit maal extra aandacht voor NexxZR T Multi van Sagemax.

sagemax bco

Nieuwste generatie
NexxZr T Multi is een tandheelkundig multilayer zirkoniumoxide (3Y-TZP cervicaal, 5Y-TZP incisaal) van de nieuwste generatie. Het wordt gekenmerkt door een zeer hoge buigsterkte (1170 MPa cervicaal, 630 MPa incisaal) en een vloeiend verloop van kleur en translucentie.

Het biedt een optimale oplossing voor het vervaardigen van monolithische en anatomisch gereduceerde kroon- en brugrestauraties. Het speciaal ontwikkelde gradiëntconcept verandert de mechanische en optische eigenschappen van het materiaal van cervicaal tot incisaal. Het hoogwaardige fabricageproces garandeert zelfs bij grote restauraties spanningsvrij sinteren en hoge pasnauwkeurigheid.

Highlights
- Vloeiend kleur- en translucentieverloop - multifunctionele esthetiek
- Hoge sterkte - breed spectrum van indicaties
- Hoogwaardig productieproces - spanningsvrij sinteren zonder vervorming en hoge pasnauwkeurigheid

sterkte bco

 

bco sagemax september 2021

Beschikbaar in:
20 kleuren - 16 A-D en 4 Bleach kleuren
2 hoogtes - 16 en 20 mm
2 geometrieën - W-98 (Ø98,5 mm met trede) en Z-95 (voor Zirkonzahn)

Inkoopvoordeel: 4 + 1 deal
Leden van de Branchevereniging Tandtechniek kunnen gebruik maken van de speciale aanbiedingen van BCO dental exclusief voor leden van de Branchevereniging Tandtechniek. Bij aankoop van vier blanks krijgt u de vijfde blank gratis! Leden van de Branchevereniging Tandtechniek ontvangen bovendien bij hun eerste bestelling een gratis Goody van Sagemax. Deze aanbieding is geldig tot 31 december 2021. Voor vragen of advies kunt u ons altijd bereiken op telefoonnummer: 072 - 57 628 10.


bco aanbieding tot december 2021

Heeft u hierover vragen? Nog geenl lid? Neem dan contact op met het secretariaat van de Branchevereniging Tandtechniek via info@bvtandtechniek.nl of bel 030-6915754.

bco dental voordeelregeling