Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

Tel: 085 87 69 76 8


Webdesign | Wezz Interactive

IVT-Turbo opleiding KPT Leerjaar 1 en 2 in 1 jaar (deels zaterdag) - inschrijving sluit 31 maart 2014

actief voor de NL Tandtechniek ivt logo

1 maart 2014 - Het fenomeen van de klinisch prothesetechnicus bestaat al van het begin van deze eeuw. Inmiddels zijn er meer dan 300 tandtechnici die de IVT-opleiding klinisch prothesetechnici hebben gevolgd. Het belang van de gediplomeerde taakdelegatie neemt nog immer toe en past in de visie die de Branchevereniging Tandtechniek heeft op de huidige tandtechnicus waarin deze prominent in beeld komt bij de patiënt.

Instroomeisen
Veel leden van de Branchevereniging Tandtechniek zouden zelf of een van hun werknemers de IVT-opleiding klinisch prothesetechnicus (laten) volgen maar zien op tegen de instroomeisen en de daarmee gemoeide inbreuk op hun werkweek. Immers, om te kunnen participeren met de IVT-opleiding Klinisch Prothesetechnicus is het noodzakelijk om het diploma van het Specialisatiejaar Volledige Gebitsprothese (ook wel 5e leerjaar) op zak te hebben. Natuurlijk is het mogelijk om dit vijfde leerjaar te volgen, maar voor een tandtechnisch ondernemer is het moeilijk om een groot gedeelte van het jaar elke week een werkdag afwezig te zijn van de werkvloer.

Les op zaterdag
Daarom heeft de Branchevereniging Tandtechniek de mogelijkheid onderzocht om de combinatie van alle lessen van de Specialisatie Volledige Gebitsprothese – het pre-klinische gedeelte – en de cursus Klinisch Prothesetechnicus samen te voegen in een IVT-Turbo opleiding KPT Leerjaar 1 en 2 in 1 jaar. Op veler verzoek zullen de pre-klinische lessen zoveel mogelijk op de zaterdag ingepland worden. Door een efficiënte indeling is het mogelijk dit gehele traject binnen 1 jaar af te ronden.

Kwaliteitsregister Tandtechniek

Kwaliteitsregister Tandtechniek

Het getuigschrift dat u ontvangt bij het met goed gevolg afronden van de IVT-Turbo opleiding KPT Leerjaar 1 en 2 in 1 jaar kunt u apart laten aantekenen in uw registratie van het Kwaliteitsregister Tandtechniek. Deze IVT-opleiding wordt aangemerkt als een niveau 1-activiteit. Surf voor meer informatie naar www.kwaliteitsregistertandtechniek.nl.  Aanbieders en kosten?De cursus wordt verzorgd door een samenwerkingsverband van het IVT aan de DHTA en de Radboud Universiteit Nijmegen. De lessen zullen dan ook zowel in Utrecht (merendeel op zaterdag, met name pre-klinisch) en in Nijmegen (veelal op vrijdag, klinisch) gegeven worden. De kosten zijn mede afhankelijk van het aantal deelnemers.

Wanneer?
Start - onder voorbehoud van wijziging - september 2014. 

Interesse? Meld u aan voor attenderingslijst!
Gezien de te verwachten belangstelling voor deze IVT-Turbo opleiding KPT Leerjaar 1 en 2 in 1 jaar vragen wij indien u interesse heeft u aan te melden voor de attenderingslijst via info@bvtandtechniek.nl. U wordt dan automatisch op de hoogte gehouden zodra er meer details bekend zijn. Dit aanbod is exclusief voor leden van de Branchevereniging Tandtechniek.

kalender 31

Sluiting inschrijving: 31 maart 2014

De mogelijkheid om in te schrijven voor deze IVT-Turbo KPTopleiding sluit op 31 maart 2014. Wees er dus snel bij, het aantal deelnameplekken is beperkt!

Meer informatie?
Heeft u hierover vragen? Neem dan contact op met het secretariaat van de Branchevereniging Tandtechniek via info@bvtandtechniek.nl, bel 030-6915754 of gebruik onderstaand contactformulier.