Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

t 030 69 15 75 4
f 084 75 46 00 4

Webdesign | Wezz Interactive

Nieuwsberichten

E-bulletin

Leden van de Branchevereniging Tandtechniek - de vereniging met meer dan 230 (!) aangesloten tandtechnische ondernemers -ontvangen automatisch het wekelijks verschijnende E-bulletin voor ondernemers in de Nederlandse tandtechniek. E-bulletin (nummer 600) heeft als titel: E-bulletin Met VeiligheidVolgSysteem altijd een actueel RI&E en PVA.

Lees meer

Vrijdagmiddaglezing: Shit happens: mislukte Supra constructies

Op vrijdagmiddag 10 november 2017 organiseert de Branchevereniging Tandtechniek een vrijdagmiddaglezing met Peter van der Schoor met als titel: Shit happens: mislukte Supra constructies. De toegang is gratis voor leden (voorrang) en niet-leden. Wel is een no-show-fee-policy van toepassing.

Lees meer

Werkprotocol taakdelegatie volledige prothese tandarts en tandtechnicus

Nut en noodzaak werkprotocol

Lees meer

Update CAO-Onderhandelingen 6 juli 2017

Werknemersdelegaties wijzen elk moderniseringsvoorstel af

Lees meer

Met Veiligheid Volgsysteem altijd een actuele RI&E

Alle tandtechnische laboratoria met personeel (dus inclusief stagiaires, IVT-leerlingen) zijn verplicht om over een actuele Risico inventarisatie en evaluatie (RI&E) te beschikken. Echter, alleen het hebben van een ingevulde RI&E (ergens in een la) betekent niet automatisch veiliger werkomstandigheden. De wetgever eist daarom dat uw RI&E en daaruit voortkomende Plan van Aanpak continu actueel zijn.

Lees meer

Getoond 1 - 5 van de 185 berichten | Pagina 1 van 37