Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

Tel: 085 87 69 76 8


Webdesign | Wezz Interactive

BetalingsgedragVerbeterplan - Incassovoordeelregeling

logo bedrijfsvoering

BetalingsgedragVerbeterplan - Incassovoordeelregeling
Het komt helaas voor: klanten die hun rekening veel te laat of niet betalen. De in 2005 in het leven geroepen waarschuwingslijsten voor debiteuren die hun rekening langer dan 90 dagen open hebben staan en de waarschuwingslijst voor incassozaken moeten voorkomen dat u als ondernemer gaat fungeren als bank voor lieden die niet of moeilijk in staat zijn te betalen voor uw diensten. 

Professionals in vorderingen
Naast het in kaart brengen van de risico-debiteuren is het belangrijk het betalingsgedrag van uw klanten - waar nodig - te verbeteren. Bijvoorbeeld door het uitblijven van de tijdige betaling aan te kondigen dat u de vordering uit handen moet geven en dat dan ook te doen. Het is verstandig uw vordering uit handen te geven aan een professional. Een sommatiebrief van een advocatenkantoor blijkt namelijk vaak meer attentiewaarde te hebben dan uw herinnering.

bierman advocaten logo

Voordeelregeling leden
Leden van de Branchevereniging Tandtechniek kunnen hiervoor gebruik maken van het BetalingsgedragVerbeterplan van de hierin gespecialiseerde incasso-afdeling van Bierman Advocaten. De kosten zijn binnen het 'minnelijke traject' per casus gemaximeerd tot Euro 75,-- ex btw (prijspeil 2013(. In veel gevallen kunnen deze kosten ook op de debiteur worden verhaald.  

Heeft u hierover vragen? Neem dan cotact op met het secretariaat van de Branchevereniging Tandtechniek via info@bvtandtechniek.nl of bel 085-87 69 768.