Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

Tel: 085 87 69 76 8


Webdesign | Wezz Interactive

Voordeelregeling Bedrijfshulpverlening (BHV)

bhv.nl logo


Werknemers? Ontvangt u klanten?
Heeft u werknemers? Of ontvangt u klanten op uw laboratorium? Dan dient u bedrijfshulpverlening (bhv) conform de wet te organiseren. Uitgangspunt van de het arbeidsomstandighedenbeleid is dat werkgevers en werknemers samen verantwoordelijk zijn voor het werken onder veilige en gezonde omstandigheden. Deze verantwoordelijkheid is verankerd in de wet.


reanimatie bhv

Het kunnen waarborgen van de veiligheid voor uw medewerkers en bezoekers valt of staat met een goed georganiseerde bedrijfshulpverleningsorganisatie. Competente hulpverleners zijn hierbij onmisbaar. Zij maken het verschil tijdens een calamiteit. Naast de wettelijke verplichting, getuigd het ook van goed werkgeverschap. 

U zoekt een ervaren en voordelige partner om zo’n veilige werkomgeving te organiseren?! Vanuit Branchevereniging Tandtechniek is voor een samenwerking met BHV.NL gekozen. BHV.NL is expert op het gebied van bedrijfsveiligheid en ruim twintig jaar een gevestigde naam. BHV.NL staat garant voor hoge kwaliteit tegen een marktcomfort tarief. Voor leden van Branchevereniging Tandtechniek gelden zelfs nog interessantere tarieven!

BASIS BHV
Creëer parate kennis en handelingsbekwaamheid voor als het er toe doet. De training Basis BHV duurt 2 dagen en bevat de modules Levensreddende Eerste Handelingen, het blussen van een beginnende brand, ontruiming en alarmering van professionele hulpdiensten. Leden van de Branchevereniging Tandtechniek betalen slechts € 290,40 p.p. (incl. BTW).

Vrijstelling voor de module Levenreddende Eerste Handelingen is mogelijk indien de deelnemer in het bezit is van een geldig EHBO diploma.

ehbo koffer

BASIS BHV met e-learning
De Basis BHV is ook mogelijk als blended learning; een mix van e-learning en een praktijkdag. In slechts drie uur online alle benodigde theorie leren. Wanneer het u uitkomt! Na de e-learning neemt u deel aan een praktische, actieve cursus van 1 dag. Leden van de Branchevereniging Tandtechniek betalen slechts € 187,55 p.p. (incl. BTW).

HERHALING BHV
Houd het BHV-certificaat geldig door het volgen van de training Herhaling BHV. De herhaling BHV duurt 1 dag. Praktijkgericht worden de benodigde kennis en vaardigheden opgefrist. Leden van de Branchevereniging Tandtechniek betalen slechts € 175,45 p.p. (incl. BTW).

Exclusief aanbod - Voordeelregeling
Leden van de Branchevereniging Tandtechniek kunnen profiteren van een korting indien ze de basiscursus BHV of de herhalingscursus BHV afnemen bij BHV.NL.

Basiscursus BHV: Euro 290,40 (inclusief btw);
Basis BHV E-learning: Euro 205,70 (inclusief btw)
Herhalingscursus BHV: Euro 175,45 (inclusief btw)

Genoemde tarieven zijn geldig in 2020. 

Deze cursussen worden het gehele jaar door aangeboden op circa 60 locaties in Nederland. U kiest zelf de training waar en wanneer het u uitkomt. Om gebruik te maken van de aantrekkelijke Branchevereniging Tandtechniek tarieven klikt u hierkwaliteitsregister tandtechniek

Kwaliteitsregister Tandtechniek

Steeds meer tandtechncii komen in direct contact met patiënten doordat zij deze ontvangen op het laboratorium. In die situaties dient er een BHV-er aanwezig te zijn. Het volgen van de diverse BHV-cursussen komt dan ook in aanmerking voor honorering door het Kwaliteitsregister Tandtechniek (zie voor meer informatie hiever www.kwaliteitsregistertandtechniek.nl).

Klik hier om meer te lezen over de veel gestelde vragen inzake bedrijfshulpverlening.

Andere vragen? Neem contact op met het secretariaat van de Branchevereniging Tandtechniek via info@bvtandtechniek.nl of bel 030-6915754.