Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

Tel: 085 87 69 76 8


Webdesign | Wezz Interactive

Voordeelregeling Bedrijfshulpverlening (BHV)

bhv logo


Werknemers? Ontvangt u klanten?
Heeft u werknemers? Of ontvangt u klanten op uw laboratorium? Dan dient u bedrijfshulpverlening (bhv) conform de wet te organiseren. Uitgangspunt van de het arbeidsomstandighedenbeleid is dat werkgevers en werknemers samen verantwoordelijk zijn voor het werken onder veilige en gezonde omstandigheden. Deze verantwoordelijkheid is verankerd in de wet.


reanimatie bhv

Het kunnen waarborgen van de veiligheid voor uw medewerkers en bezoekers valt of staat met een goed georganiseerde bedrijfshulpverleningsorganisatie. Competente hulpverleners zijn hierbij onmisbaar. Zij maken het verschil tijdens een calamiteit. Naast de wettelijke verplichting, getuigd het ook van goed werkgeverschap. 

U zoekt een ervaren en voordelige partner om zo’n veilige werkomgeving te organiseren?! Vanuit Branchevereniging Tandtechniek is voor een samenwerking met BHV.NL gekozen. BHV.NL is expert op het gebied van bedrijfsveiligheid en ruim 25 jaar een gevestigde naam. BHV.NL staat garant voor hoge kwaliteit tegen een marktcomfort tarief. Voor leden van Branchevereniging Tandtechniek gelden zelfs nog interessantere tarieven!

BASIS BHV + e-learning
De basistraining BHV bestaat uit de online e-learningmodule, gevolgd door de BHV praktijkdag.

e-learning
In slechts drie uur online alle benodigde theorie leren wanneer het u uitkomt! 

BHV.NL-voordeelregeling oefening

BHV praktijkdag
Dat is 1 trainingsdag van 08.30 tot 16.00 uur en staat in het teken van DOEN! Alle basisvaardigheden op het gebied van brandbestrijding, ontruiming en LEH (Levensreddende Eerste Handelingen) komen aan bod. Voorafgaand aan de training dient iedere deelnemer de e-learning met goed gevolg af te ronden. Dat houdt in, minimaal 70% goed van de vragen bij de 2 eindtoetsen. Dat dient minimaal 3 dagen voor de training te zijn afgerond. 
Leden van de Branchevereniging Tandtechniek betalen geen € 361,79 (incl. BTW) maar  € 307,34 p.p. (incl. BTW). (Prijspeil 1 juni 2023)

Vrijstelling voor de module Levenreddende Eerste Handelingen is mogelijk indien de deelnemer in het bezit is van een geldig EHBO diploma.

ehbo koffer

HERHALING BHV - hele dag
Het herhalingsprogramma wordt uiteraard ieder jaar opnieuw ontwikkeld, zo is de training geen jaar hetzelfde! De inhoud wordt aangepast naar de laatste BHV-ontwikkelingen en trainingsbehoefte vanuit onze klanten. Ook het herhalingsprogramma staat in het teken van DOEN! Via verschillende scenario-opdrachten en oefeningen leren en oefenen de cursisten alle BHV-competenties. We starten de herhaling om 8.30 en de dag duurt tot 15.00 uur. 

Houd het BHV-certificaat geldig door het volgen van de training Herhaling BHV. De herhaling BHV duurt 1 dag. Praktijkgericht worden de benodigde kennis en vaardigheden opgefrist. Leden van de Branchevereniging Tandtechniek betalen geen € 320,65 (inclusief BTW) maar € 272,25 (inclusief BTW). (Prijspeil 2023). 

Exclusief aanbod - Voordeelregeling
Leden van de Branchevereniging Tandtechniek kunnen profiteren van een korting indien ze de basiscursus BHV + e-learning of de herhalingscursus BHV afnemen bij BHV.NL.

Basiscursus BHV + e-learning: Euro 307,34 (inclusief btw);
Herhalingscursus BHV: Euro 272,25 (inclusief btw)

Genoemde tarieven zijn geldig in 2023. 

Deze cursussen worden het gehele jaar door aangeboden op circa 70 locaties in Nederland. U kiest zelf de training waar en wanneer het u uitkomt. Wilt u gebruik maken van de BHV.NL-voordeelregeling voor leden van de Branchevereniging Tandtechniek? Vraag dan de kortingscode aan via onderstaand contactformulier. 

Contactformulier BHV-voordeelregeling

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

Logo Kwaliteitsregister Tandtechniek

Kwaliteitsregister Tandtechniek

Steeds meer tandtechncii komen in direct contact met patiënten doordat zij deze ontvangen op het laboratorium. In die situaties dient er een BHV-er aanwezig te zijn. Het volgen van de diverse BHV-cursussen komt dan ook in aanmerking voor honorering door het Kwaliteitsregister Tandtechniek (zie voor meer informatie hiever www.kwaliteitsregistertandtechniek.nl).

Klik hier om meer te lezen over de veel gestelde vragen inzake bedrijfshulpverlening.

Andere vragen? Neem contact op met het secretariaat van de Branchevereniging Tandtechniek via info@bvtandtechniek.nl of bel 085-87 69 768