Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

t 030 69 15 75 4
f 084 75 46 00 4

Webdesign | Wezz Interactive

Tankpas Voordeelregeling Q8 Liberty Card

q8 tankpas Branchevereniging TandtechniekGeen gedoe meer met losse tankbonnetjes en ook nog een voordeel van minimaal 11 cent per liter op de Q8 landelijke adviesprijzen. Voor de tandtechnisch ondernemer wordt tanken weer plezieriger met een voordelige tankkaart. Leden van de Branchevereniging Tandtechniek kunnen gratis een Q8 Liberty Card bestellen. Hiermee kunt u met korting tanken bij alle bemande Q8 en OK tankstations en bij alle onbemande Tango tankstations in Nederland.

Update april 2016: uitbreiding van het netwerk met 17 SAKKO tankstations, in totaal kunt u nu terecht bij 275 tankstations! (Klik hier voor een overzicht van het hele Q8 Liberty Card Netwerk). 

Met de kaart ontvangt u in alle gevallen een forse korting. Zo krijgt u standaard met de kaart 11 cent korting op de Q8 landelijke adviesprijs bij iedere liter die u tankt. Soms is de prijs bij tankstations van het Tango-netwerk- tijdelijk - nog iets lager dan de standaard korting voor leden van de Branchevereniging Tandtechniek. Als u bij deze pompen tankt die zelf al stunt met zeer lage prijzen betaalt u altijd de laagste prijs.

De voordeligste tankkaart is gratis
Op veel andere brandstofpassen voor MKB bent u al snel €70,- per jaar aan kosten kwijt, waar u niets aan heeft, plus nog eens een borgstelling van minimaal €200,-. Daar moet u veel liters voor tanken om dat terug te verdienen. Bij de Q8 Liberty Card hoeft u van tevoren geen bedrag te storten. Daarnaast is de Q8 Liberty Card gratis. Deze gratis tankkaart is dus een stuk voordeliger dan de meeste andere brandstofpassen.

Nooit meer gedoe met losse bonnetjes, altijd correcte btw nota
Met de Q8 Liberty Card ontvangt u twee keer per maand een elektronische factuur, welke na negen dagen automatisch geïncasseerd wordt. Deze factuur kunt u probleemloos in uw boekhouding verwerken. Voor de facturatie betaalt u, net als voor de kaart, geen administratiekosten.

Aanvragen
Wacht niet langer met profiteren en vraag vandaag nog uw Q8 Liberty Card aan.
Klik hier om aan te vragen