Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

Tel: 085 87 69 76 8


Webdesign | Wezz Interactive

Gratis Mijnmond.info Nieuwswidget voor uw eigen site

Mijnmond.info-Nieuwswidget

26 januari 2024 - Wanneer u een eigen website is het belangrijk om deze regelmatig van nieuwe informatie te voorzien. Leden van de Branchevereniging Tandtechniek kunnen gebruik maken van de gratis Mijnmond.info-Nieuwswidget. Hiermee is het mogelijk om ook op uw eigen website automatisch de Mijnmond.info-nieuwsberichten te tonen.

Wanneer u een eigen website heeft, is het belangrijk om deze regelmatig van nieuwe informatie te voorzien. Helaas is het eerste bericht van de lancering van de eigen website - soms zelfs al jaren geleden - vaak ook het enige nieuwsitem dat te lezen is. 

Bijhouden nieuwsrubriek?
Het bijhouden van een eigen nieuwsrubriek blijkt in de praktijk toch niet de core-business van een tandtechnisch ondernemer. Natuurlijk geeft het regelmatig verversen van de eigen website een dynamische uitstraling. U kundt dit automatisch laten doen via de Mijnmond.info-Nieuwswidget.

Door het (laten) plaatsen van de Mijnmond.info-Nieuwswidget op een door u geselecteerd deel van uw website activeert u de presentatie van de nieuws-items op uw eigen website. Na deze eenmalige plaatsing heeft u er verder geen omkijken meer aan. Hieronder ziet u een voorbeeld van hoe de Mijnmond.info-Nieuwswidget eruit ziet:

voorbeeld Mijnmond.info-Nieuwswidget   

Eigen kleurstelling
Het is bovendien mogelijk de kleurstelling van de Mijnmond.info-Nieuwswidget aan die van de eigen website te laten aanpassen. Vrijwel alle onderdelen van de Mijnmond.info-Nieuwswidget zijn instelbaar. Overigens hoeft u ook dat instellen van de kleuren niet zelf te doen. Ook de ruimte die de Mijnmond.info-Nieuwswidget inneemt op uw site is te bepalen. Zo is de breedte en het aantal items dat getoond wordt in te stellen. Dus vrijwel op elke site is wel een plek te vinden voor de Mijnmond.info-Nieuwswidget! 

Gratis Mijnmond.info-Nieuwswidget

Kortom: op vrijwel iedere site is een plek te vinden om de gratis Mijnmond.info-Nieuwswidget in te passen. 

Mijnmond.info-Nieuwswidget aanvragen?
Wilt u de Mijnmond.info-Nieuwswidget op uw eigen site plaatsen? Gebruik dan onderstaand aanvraagformulier. Exclusief voor leden van de Branchevereniging Tandtechniek.

Ja ik vraag de Gratis Mijnmond.info-Nieuwswidget aan!

  • *
  • *
  • *
  • *

Heeft u hierover vragen? Neem dan contact op met het secretariaat van de Branchevereniging Tandtechniek via info@bvtandtechniek.nl of bel 085-8769768.

Nog geen lid? Klik hier om vrijblijvend nadere informatie aan te vragen over de vele voordelen van het lidmaatschap