Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

Tel: 085 87 69 76 8


Webdesign | Wezz Interactive

Pilot App BV Tandtechniek.nl

actief voor de NL Tandtechniek

De Branchevereniging Tandtechniek gebruikt diverse kanalen om informatie richting de leden te ontsluiten. De smartphone speelt een steeds grotere rol om informatie te communiceren. Daarom wil de Branchevereniging Tandtechniek experimenteren met een app geschikt voor de smartphone om te onderzoeken of dit een toegevoegde waarde heeft voor de leden.

Update uitvoeren
Door een update is het niet langer nodig de app via een (ingewikkelde) activatiecode te openen maar kan dit eenmalig via het opgegeven e-mailadres. Ook bestaande gebruikers moeten de nieuwe update downloaden en eenmalig inloggen via dit e-mailadres. 


app bvtandtechniek voorkant  app bvtandtechniek overzicht  app bvtandtechniek nieuws

Alerts bij faillissement tandartspraktijk of lab
Door een samenwerkingsverband met de uitgever van het Tandtechnisch Magazine wordt u via deze app op de hoogte gehouden van het laatste nieuws van de site Tandtechnisch Magazine en Mijnmond.info. Wanneer er sprake is van het bekend worden van een faillissement ontvangt u een zogenaamde push-alert. 

app bvtandtechniek social media menu   app bvtandtechniek social media

Dentale marktplaats dentallbenefit
Ook is een samenwerking aangegaan met de dentale marktplaats dentallbenefit. Nieuwe aanbiedingen van overtollig geworden voorraad ziet u automatisch in deze app (kies voor nieuws en selecteer rubriek Dentallbenefit).

app bvtandtechniek dentallbenefit selecteer  app bvtandtechniek dentallbenefit

Vraag gratis App BV Tandtechniek aan
Wilt u helpen met uittesten? Vraag de gratis App BV Tandtechniek aan via onderstaand aanvraagformulier. U ontvangt vervolgens een e-mail met enkele instructies. 

Aanvraagformulier App activatiecode

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

Heeft u hierover vragen? Neem dan contact op met het secretariaat van de Branchevereniging Tandtechniek via info@bvtandtechniek.nl of bel 030-6915754.