Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

Tel: 085 87 69 76 8


Webdesign | Wezz Interactive

Lidmaatschap - Actief voor de NL Tandtechniek

actief voor de NL Tandtechniek

VOOR WIE?
De Branchevereniging Tandtechniek richt zich op de ondersteuning van actieve tandtechnische ondernemers met en zonder personeel (ZZP-er) in Nederland. 

U heeft als tandtechnische ondernemer te maken met een steeds groeiend scala aan wet- en regelgeving die invloed hebben op uw dagelijkse praktijk. Van het verbod op gunstbetoon (mag een flesje wijn geven nog wel?), de fiscale gevolgen van het ontvangen van een zogenaamd ‘reverse charge’-factuur (moet ik nu aangifte doen en btw afdragen?), AVG-wetgeving en het verzamelen en uitwisselen van persoonlijke gegevens en nog veel meer.

Als lid van de Branchevereniging Tandtechniek wordt u op de hoogte gesteld van belangrijke ontwikkelingen voor uw bedrijfsvoering. Hierbij profiteert u van het feit dat meer dan 200 tandtechnische ondernemers zijn aangesloten bij de Branchevereniging Tandtechniek waardoor relevante zaken al snel gesignaleerd worden.

De Branchevereniging Tandtechniek is de enige vereniging die pal staat voor de Nederlandse tandtechniek. We hebben dus niets op heeft met import uit lage lonen landen en de race naar de bodem waartoe verzekeraars met hun machtigingenpolitiek op uit zijn. Daarom zijn we voorstander van een heffing op import en hebben we hulpmiddelen voor onze leden om meerkosten tandtechniek bij patiënten in rekening te brengen om toch kwaliteit te kunnen blijven leveren.

Kortom: het lidmaatschap van de Branchevereniging Tandtechniek is voor elke tandtechnische ondernemer onmisbaar. Voor de volgende groepen zijn bovendien specifieke extra redenen om u vandaag nog als lid aan te melden.

STARTENDE ONDERNEMER IN DE TANDTECHNIEK (STARTERS);

TANDTECHNISCHE ONDERNEMER MET PERSONEEL

ZZP-ER IN DE TANDTECHNIEK;

TANDPROTHETICI MET PERSONEEL.

DIRECT AANMELDEN ALS LID (klik hier)


nog geen lid

VOORDELEN LIDMAATSCHAP BRANCHEVERENIGING TANDTECHNIEK
Het lidmaatschap van de Branchevereniging Tandtechniek biedt u vele voordelen.
* Makkelijk en voordelig(er) voldoen aan wettelijke verplichtingen
* Secretariaat geeft u antwoord op de meest uiteenlopende vragen
* Zeer uitgebreide lijst met voordeelregelingen op allerlei gebied

Klik op een van de hieronder geplaatste plaatjes om de voordelen die bij de betreffende categorie horen te zien (klik hier voor de hele lijst). 

logo Facilitaire Zaken  Logo BTT Verzekeringen Logo BTT Promotie 

BTT Arbo en Veiligheid  BTT Energie en Duurzaamheid

Vraag vrijblijvend uw aanmeldingsformulier aan via info@bvtandtechniek.nl of gebruik onderstaand contactformulier. 

Indien u kiest voor toezending van het wekelijkse E-bulletin kunt u dit altijd stopzetten door een e-mailbericht te sturen naar info@bvtandtechniek.nl. 

Contactformulier

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *cc bvtandtechniek

Nog vragen? Bel 085-87 69 768 of e-mail: info@bvtandtechniek.nl