Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

Tel: 085 87 69 76 8


Webdesign | Wezz Interactive

Voordeelregeling Mijnmond.info-Kangoeroezakjes

Mijnmond.info-Kangoeroezakjes

De Branchevereniging Tandtechniek zoekt altijd naar mogelijkheden om het collectief in te zetten om voordeel voor de individuele tandtechnisch ondernemer te kunnen bieden. De in 2014 gestarte Pilot Collectieve Inkoop Mijnmond.info-Kangoeroezakjes is succesvol. Inmiddels zijn er reeds meerdere bulk-bestellingen van 100.000 zakjes gedaan. 

Deze collectieve inkoop maakt  het voor u als lid mogelijk om een lage oplage full colour bedrukte Mijnmond.info-kangoeroezakje in te kopen tegen bulkprijzen! 

- U betaalt geen cliché-kosten voor elke kleur;
- U hoeft minder kangoeroezakjes in voorraad te houden;
- U promoot de Nederlandse tandtechniek door de op de Kangoeroezakjes opgenomen full colour vermelding van de op tandartsen en patiëntengerichte voorlichtingssite www.mijnmond.info! 

Naam van uw tandtechnisch laboratorium
De naam van uw tandtechnisch laboratorium vermelden kan op verschillende manieren. Zo is het kangoeroezakje vorozien van drie witte schrijfstroken om de naam van het lab en eventueel naam van de tandarts en/of de patiënt op te schrijven. Uiteraard kan deze informatie ook op een briefpapier met uw logo in de buidel vermeld worden. Een andere mogelijkheid is natuurlijk het plakken van een sticker met uw bedrijfslogo op het gripzakje. 

Technische gegevens Kangoeroezakjes
160x250+150mm, full colour bedrukking: omkadering met rood, wit, blauwe lijn, binnen kader: tekst www.mijnmond.info en daaronder de tekstregels: Natuurlijk het beste, dus Nederlands maatwerk!

Lage oplage bestellen mogelijk
Bestellen is al mogelijk vanaf 500 exemplaren. U betaalt hiervoor Euro 21,25 ex btw en verzendkosten voor (prijspeil november 2022). Meer bestellen kan in veelvouden van 500. In overleg kan met u afgestemd worden dat uitlevering gefaseerd plaatsvindt. 

Voorbeeld Mijnmond.info-Kangoeroe-zakje aanvragen?
Wilt u een voorbeeldexemplaar van het Mijnmond.info-Kangoeroezakje aanvragen? Gebruik dan onderstaand aanvraagformulier. 

Bestelformulier Mijnmond.info Kangoeroezakjes

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *