Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

Tel: 085 87 69 76 8


Webdesign | Wezz Interactive

Collectieve Zorgverzekering BTT

Inmiddels hebben meer dan 215 tandtechnische ondernemers zich aangesloten bij de Branchevereniging Tandtechniek. Het lidmaatschap biedt dan ook vele voordelen. Zo biedt de Branchevereniging Tandtechniek in samenwerking met Steijnborg Assurantiën de mogelijkheid om gebruik te maken van een collectieve zorgverzekering. Dit jaar is het assortiment nog uitgebreider doordat u kunt kiezen voor een restitutiepolis van Agis, Delta Lloyd of ONVZ.

Gezondheid en de zorg hiervoor is voor iedereen zeer belangrijk. De verzekeraar die in de markt gezien wordt als de Rolls-Royce onder de zorgverzekeraars is: ONVZ. Met ONVZ heeft Steijnborg voor 2012 voor de leden van de Branchevereniging Tandtechniek en hun werknemers een speciaal BTT-collectief afgesproken met een korting op de basisverzekering van 8% en voor de aanvullende verzekeringen van 10%. 

Deze ONVZ zorgverzekering was qua voorwaarden al interessant, door de prijsstelling zonder meer het afwegen waard om hiernaar over te stappen. Steijnborg begeleidt u graag hierin.

De voordelen van ONVZ voor u en uw medewerkers:

Regeling voor uw werknemers
Het is mogelijk om als werkgever gebruik te maken van de mogelijkheid voor uw werknemers een regeling te faciliteren. Een goede manier om werknemers aan u te binden.

Van groot belang
U kunt uiterlijk tot 31-12-2011 uw oude zorgverzekering opzeggen.  Reageert u vóór 1 januari 2012, dan zegt ONVZ met de gratis Overstapservice de huidige verzekering op.

Nu overstappen?
Wilt u overstappen en/of ook een regeling voor uw medewerkers faciliteren, neem dan contact op met Franka van Mansom van Steijnborg, 035-6255093.

Heeft u hierover vragen? Neem dan contact op via info@bvtandtechniek.nl
of bel 030-6915754.