Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

t 030 69 15 75 4
f 084 75 46 00 4

Webdesign | Wezz Interactive

Corona-relevante info op APP BV Tandtechniek - Kan ik gebruik maken van bijstand voor zelfstandigen?

actief voor de NL Tandtechniek

Heeft u de APP BV Tandtechniek al? Op de APP BV Tandtechniek leest u de laatste informatie met betrekking tot het corona-virus met betrekking tot het tandtechnisch ondernemerschap. Actuele nieuwsberichten die hierop nu te lezen zijn: Corona-virus: loon aanvullen bij aanvragen werktijdverkorting, Moet ik mijn tandtechnisch lab sluiten?, Werktijdverkorting aanvragen vanwege Corona-virus, Kan ik gebruik maken van de Bijstand voor zelfstandigen (Bbz)?

Update 18 maart 2020: Tijdelijke betalingsregeling PFZW-pensioenpremie mogelijk.Met de BV Tandtechniek App heeft u het laatste nieuws van de Branchevereniging Tandtechniek altijd binnen handbereik op uw smartphone. 

app BV Tandtechniek

Alerts bij faillissement tandartspraktijk of lab
Door een samenwerkingsverband met de uitgever van het Tandtechnisch Magazine wordt u via deze app op de hoogte gehouden van het laatste nieuws van de site Tandtechnisch Magazine en Mijnmond.info. Wanneer er sprake is van het bekend worden van een faillissement ontvangt u een zogenaamde push-alert. 

app bvtandtechniek social media menu   app bvtandtechniek social media


download app

Vraag gratis App BV Tandtechniek aan
Wilt u helpen met uittesten? Vraag de gratis App BV Tandtechniek aan via onderstaand aanvraagformulier. Exclusief voor leden. U ontvangt vervolgens een e-mail met enkele instructies. 

Aanvraagformulier App activatiecode

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

Heeft u hierover vragen? Neem dan contact op met het secretariaat van de Branchevereniging Tandtechniek via info@bvtandtechniek.nl of bel 030-6915754.