Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

Tel: 085 87 69 76 8


Webdesign | Wezz Interactive

Arval Lease TTL Voordeelregeling

arval auto

14 maart 2016 - Flexibiliteit, transparantie en gemak, dat is waar het bij Arval om draait. Met een team dat zich specifiek richt op zzp’ers en het mkb, maakt Arval haar uitgebreide dienstverlening ook toegankelijk voor u tandtechnisch ondernemer. Leasen levert namelijk ook voordelen voor u op. Omdat wij werken met een team gespecialiseerd in het beheer van wagenparken van 1 tot zo’n 20 zakelijke auto’s, weten wij als geen ander waar u tegenaan loopt bij het faciliteren en beheren van zakelijke auto’s. Wij maken u het leven dan ook graag gemakkelijker zodat u zich kunt focussen op uw core business. In onze dienstverlening hanteren wij drie pijlers: flexibiliteit, transparantie en gemak.

Peugeot Bipper

Flexibiliteit
Als wij een ding weten over ondernemen, is het wel dat het ontzettend veel tijd kost. Iedere dag is het een uitdaging om uw tijd zo efficiënt mogelijk in te delen, om zoveel mogelijk werk te kunnen verzetten. Vaak betekent dit dat een onderhoudsbeurt voor uw auto midden op de dag niet handig is. Liever doet u dat na werktijd, op een moment dat het u uitkomt. Om die reden is Arval van acht uur ’s ochtends tot acht uur ’s avonds bereikbaar. Voor vragen, om een auto te bestellen, een onderhoudsbeurt af te spreken of om schade te melden. Iedere klant heeft zijn eigen vaste accountmanager. Ons driverteam regelt alles voor de berijder. U kunt ze via de telefoon, e-mail of chat bereiken. Bent u onderweg en wilt u dat wij u om zeven uur die avond bellen, dan regelt u dat dus gewoon via uw smartphone.

vw up

Transparantie
Minstens net zo belangrijk als een snelle en bereikbare service, is transparantie. Geen verborgen kosten en geen verrassingen achteraf. U kunt bij Arval kiezen uit looptijden van 1 tot 60 maanden waarbij al vanaf het begin duidelijk is wat de consequentie is als u langer doorrijdt of de auto juist eerder terugbrengt. Juist in dit segment is het belangrijk om te weten waar u aan toe bent. Soms is het lastig in te schatten hoe lang een opdracht of project precies gaat duren. Wij willen niet dat ondernemers voor verrassingen komen te staan. 

Arval geeft u een overzichtelijk aanbod van auto’s die bij u passen. Natuurlijk kunt u ook uw eigen auto configureren, maar wij hebben ook alvast een selectie gemaakt van auto’s waarvan wij denken dat ze goed aansluiten op uw behoefte. Dat zijn bijvoorbeeld de Volkswagen Up!, Peugeot Bipper en de Peugeot Partner. Deze auto's hebben wij op voorhand al - in verschillende kleuren - aangeschaft zodat ze direct leverbaar zijn. Behalve een overzicht in het aanbod, zijn ook de looptijden, kosten en voorwaarden kristalhelder.

ford


Gemak
Wij regelen alles voor u. Alle componenten die onderdeel zijn van het autorijden zijn opgenomen in de leaseprijs. Dus: aanschaf, restwaarderisico, onderhoud en banden, apk, verzekeringspremie en motorrijtuigenbelasting. Voor wat betreft schade en onderhoud maken wij het de ondernemer ook erg gemakkelijk. Via een persoonlijk account op onze website (My Arval) meldt u simpelweg dat uw auto onderhoud nodig heeft en wanneer u de auto even kunt missen. Wij halen hem dan op en brengen hem ’s avonds weer terug, uitgezogen en gewassen en wel. Ondertussen kunt u dus gewoon verder met uw onderneming.

Klik hier voor meer informatie over tarieven