Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

Tel: 085 87 69 76 8


Webdesign | Wezz Interactive

Tweedaagse IVT-Cursus Opstellen volgens Gysi (beginners) - Update!
logo IVT aan de DHTA

21 april 2015 - Update: er zijn voldoende deelnemers om deze tweedaagse IVT-Cursus te laten doorgaan. Sterker nog: er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar. Dus heeft u interesse? Wees er snel bij. Doordat cofinanciering mogelijk is (zie hieronder) is deelname ook financieel aantrekkelijk. 


15 april 2015 - De Branchevereniging Tandtechniek heeft VakmanNu verzocht ook de IVT-Cursus Opstellen volgens het semi anatomisch concept Gysi voor beginners in aamerking te laten komen voor cofinanciering. VakmanNu heeft inmiddels laten weten dat deze tweedaagse IVT-cursus ook hiervoor in aanmerking komt! Dit betekent dat 50% substitutie van de inschrijvingskosten onder voorwaarden mogelijk is. 

Opstellen volgens het semi anatomisch concept Gysi is in Nederland nog steeds een veel toegepast concept dat ook van belang is bij partiële protheses. Het IVT aan de DHTA introduceert daarom een speciale 2-daagse cursus Opstellen volgens Gysi voor beginners. 

Tijdens deze IVT0cursus wordt met de ervaren docent de theorie achter het concept besproken en op praktijkdelen geoefend. De 2-daagse opzet biedt de mogelijkheid de prothese van het begin met modelanalyse tot inslijpen na omzetten in kunststof te vervaardigen.

Programma
- Anatomie en fysiologie
- Theorie uitneembare prothese volgens Gysi
- Opstellen en bespreken van door de cursisten vervaardigde opstelling.
- Remounten en inslijpen van de omgezette prothese. 

Zelf meebrengen
- Modellen in articulator (de modellen worden van te voren opgestuurd), was, potlood voor modelanalyse, articulatielinnen/ -papier, instrumenten om te modelleren en af te werken.

Voor wie?
Prothese-tandtechnici met interesse in Gysi.

Vereiste voorkennis
1 jaar relevante werkervaring.

 


logo kwaliteitsregister tandtechniek

Certificaat en het Kwaliteitsregister Tandtechniek
Na het behalen van de cursus ontvangt de deelnemer een certificaat. Deze cursus wordt gehonoreerd door het Kwaliteitsregister Tandtechniek als klasse 2 activiteit. Meer informatie over het Kwaliteitsregister Tandtechniek op www.kwaliteitsregistertandtechniek.nl 

Inbegrepen:
- lunch, koffie en thee;
- reader met achtergrondinformatie

Kosten:
€ 350,-  (cofinancering via VakmanNu mogelijk!)

Data:
Vrijdag 22 mei 2015 en vrijdag 5 juni 2015.


Plaats:
Dutch HealthTec Academy, St. Laurensdreef 22, Utrecht

Onder voorbehoud van wijziging en voldoende deelnemers.

Meer informatie
Heeft u hierover vragen? Neem dan contact op met het secretariaat van de Branchevereniging Tandtechniek via info@bvtandtechniek.nl of bel 030-6915754.