Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

Tel: 085 87 69 76 8


Webdesign | Wezz Interactive

BTT facilitaire zaken: AED-voordeelregeling

logo facilitaire zaken branchevereniging tandtechniek     logo inventarisatiebezoek branchevereniging tandtechniek


In Nederland worden iedere week ongeveer drie honderd mensen getroffen door een hartstilstand. In de jaren negentig overleefde slechts negen procent van alle slachtoffers dit. Tegenwoordig is de overlevingskans gestegen naar drieëntwintig procent, wanneer meteen wordt begonnen te reanimeren met behulp van een Automatische Externe Defibrillator (EAD). 

Ondanks dat Nederland al over vele AED's beschikt zijn er nog veel te weinig om over een hartveilige omgeving te kunnen spreken. Ook is er een groot verschil tussen bedrijventerreinen en stadscentra en woonwijken. Bedrijven en andere organisaties hebben steeds vaker een AED beschikbaar, in woonwijken is dit veel minder het geval. 

AED voordeelregeling

Communicatiemiddel
Een AED is een investering, maar u zou het ook kunnen gebruiken als communicatiemiddel richting patiënten (wij doen een stap extra en investeren voor u in een AED) of omwonenden (wij zorgen dat u als omwonende van onze praktijk gebruik kunt maken van onze AED als dit onverhoopt nodig is).

Kosten
De markt van AED’s is ingewikkeld. Slechte AED’s bestaan niet, maar een AED kan alleen goed functioneren als het onderhoud correct en tijdig wordt uitgevoerd. De aanschafprijzen liggen ver uiteen, maar batterijen en elektrodes moetenperiodiek vervangen worden om een goede werking te kunnen garanderen. Omdat de levensduur en de prijzen van deze artikelen per fabrikant enorm verschillen, is het belangrijk om de totale kosten per tien jaar te berekenen.

De totale kosten inclusief aanschaf en gespreid over tien jaar, bedragen (afhankelijk of u ook kinderelektrodes op voorraad houdt) tussen de € 200,- en € 225,- per jaar

AED voordeelregeling

Rekening gebruik AED niet meer voor eigenaar
Vanaf 1 januari 2018 is er geen onduidelijkheid meer over de kosten van het inzetten van een AED. Deze komen niet meer voor rekening van de eigenaar maar worden verhaald op de zorgverzekering van de betreffende patiënt. Na een inzet dienen namelijk de elektrodes e.d. te worden vervangen. 

Tip: BTT-Ledenvoordeelbezoek
Bij het BTT-Ledenvoordeelbezoek wordt op uw praktijk meestal zoveel besparingspotentieel gevonden, dat deze investering hier gemakkelijk van kan worden gedaan. Interesse in een dergelijk BTT-Ledenvoordeelbezoek? Laat een afspraak inplannen via BTT-ledenvoordeelbezoek. Op basis daarvan krijgt u (vrijblijvende) adviezen over mogelijke kansen voor de organisatie, die indien gewenst ook van a tot z kunnen worden uitgevoerd.

Aanbod AED Voordeelregeling
BTT-facilitaire zaken heeft een kant-en-klaar AED-pakket voor uw tandtechnisch laboratorium, inclusief montage en gebruikersinstructie. Interesse? Vul dan onderstaand contactformulier in.  

Info-aanvraag AED-Voordeelregeling

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
 

Heeft u hierover vragen? Nog geenl lid? Neem dan contact op met het secretariaat van de Branchevereniging Tandtechniek via info@bvtandtechniek.nl of bel 030-6915754.