Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

Tel: 085 87 69 76 8


Webdesign | Wezz Interactive

CAO Tandtechniek: Eindbod

1 augustus 2012 - Inmiddels hebben de werkgevers- en werknemersdelegaties diverse dagen van onderhandeling achter de rug.

Klik hier om meer te lezen over het Eindbod CAO Tandtechniek en de visie van de Branchevereniging Tandtechniek.

Bij de beoordeling van het Eindbod CAO Tandtechniek zullen de resultaten van het onderzoek naar de 2e kwartaalomzet betrokken worden.

Klik hier om de resultaten van het 2e kwartaalomzetonderzoek te downloaden.

Stoppen afbraak Sociaal Fonds voor de Tandtechniek
De reacties van de leden op onderzoeken in de afgelopen tijd en tijdens de afgelopen Regionaal Tandtechnisch Ondernemers Contact laten zien hoe belangrijk de eigen opleiding van het Instituut Vakopleiding Tandtechniek aan de DHTA in Utrecht worden gevonden.
De loonverletregeling en de reiskostenvergoedingsregeling spelen hierbij een belangrijke rol. De Branchevereniging Tandtechniek wil daarom de verdere afbouw van deze regeling stoppen en pleit voor het herinvoeren van de reiskostenvergoeding vanuit het Sociaal Fonds. Het onlangs door het EIM gerapporteerde toekomstig tekort aan vakmensen waaronder met name ook in gezondheidstechnische beroepen als de tandtechnicus onderstrepen dit belang.

Heeft u hierover vragen? Neem dan contact op met het secretariaat van de Branchevereniging Tandtechniek via info@bvtandtechniek.nl of bel 030-6915754.