Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

Tel: 085 87 69 76 8


Webdesign | Wezz Interactive

Collectieve Zorgverzekering BTT 2019


Ook in 2019 biedt de Branchevereniging Tandtechniek in samenwerking met Steijnborg Assurantiën de mogelijkheid om gebruik te maken van een collectieve zorgverzekering. Voor 2019 kan opnieuw gekozen worden voor verzekeraar ONVZ dat het Collectief ONVZ Vrije Keuze Zorgplan 2019 biedt.

onvz logo


ONVZ: verzekerd van vrije keuze

U wilt toch ook de zorgverzekering met de beste service en de minste zorgen? Maak nu gebruik van de collectieve zorgverzekering bij ONVZ. Wij zetten de voordelen voor u en uw gezinsleden op een rij. 

Optimale vrije keuze, ook in 2019
ONVZ laat belangrijke keuzes in het leven aan u zelf over. Zoals naar welk ziekenhuis u gaat en door welke dokter u zich laat behandelen. Profiteer van onze maximale keuzevrijheid

Uitgebreide vergoedingen
ONVZ biedt ruime vergoedingen voor o.a. fysiotherapie, orthodontie, tandheelkundige zorg, brillen/contactlenzen en zorg in buitenland. Ook is er een ruim aanbod van preventie- en gezondheidsprogramma's.

9% korting op de Vrije Keuze Basisverzekering & 12% op aanvullende verzekeringen
Gezondheid en de zorg hiervoor is voor iedereen zeer belangrijk. De verzekeraar die in de markt gezien wordt als de Rolls-Royce onder de zorgverzekeraars is: ONVZ. Met ONVZ heeft Steijnborg voor 2019 voor de leden van de Branchevereniging Tandtechniek en hun gezinsleden een speciaal BTT-collectief afgesproken met 9% korting op de Vrije Keuze Basisverzekering en 12% op de aanvullende verzekeringen. 

onvz logo app

Razendsnel declareren

Via MijnONVZ en de ONVZ app declareert u razendsnel. Declaraties worden al binnen vijf werkdagen uitbetaald. 
Ontdek onze uitgebreide online dienstverlening. 

Klik hier om aan te vragen

Deze ONVZ zorgverzekering was qua voorwaarden al interessant, door de prijsstelling zonder meer het afwegen waard om hiernaar over te stappen. Steijnborg begeleidt u graag hierin.

De voordelen van ONVZ voor u en uw gezinsleden:

Regeling voor uw werknemers
Werknemers die willen profiteren van de Collectieve Zorgverzekering van ONVZ wijzen we op de voordeelregeling van Vakbelang Tandtechniek

Van groot belang
U kunt uiterlijk tot 31-12-2018 uw oude zorgverzekering opzeggen.  Reageert u vóór 1 januari 2019, dan zegt ONVZ met de gratis Overstapservice de huidige verzekering op.

Nu overstappen?
Wilt u overstappen? Neem dan contact op met Franka van Mansom van Steijnborg, 035-6255093.

Heeft u hierover vragen? Neem dan contact op via info@bvtandtechniek.nl
of bel 030-6915754.