Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

Tel: 085 87 69 76 8


Webdesign | Wezz Interactive

Collectieve Zorgverzekering BTT 2021

Ook in 2021 biedt de Branchevereniging Tandtechniek in samenwerking met Steijnborg Assurantiën de mogelijkheid om gebruik te maken van een collectieve zorgverzekering. Voor 2021 kan wederom gekozen worden voor verzekeraar ONVZ met het Collectief ONVZ Vrije Keuze Zorgplan 2021 (5% korting - wettelijk maximum - op de basisverzekering en 10% op de aanvullende verzekeringen). 

ONVZ Collectieve Zorgverzekering 2021

collectiviteit btt kortingen onvz

Het is zover: de premies voor 2021 zijn bekend. ONVZ is verheugd u te kunnen vertellen dat de premie voor onze basisverzekering minimaal is gestegen, met slechts € 1,50 per maand. Een aantal van onze aanvullende verzekeringen kunnen we u zelfs tegen een lagere premie aanbieden. U kunt de nieuwe premies van toepassing voor leden van de Branchevereniging Tandtechniek nu bekijken, door op onderstaande gele button te klikken. 

                                       premies bekijken

Dekkingswijzigingen 2021
Om u ook in 2021 een eersteklas zorgverzekering te kunnen bieden tegen een betaalbare premie, hebben we een aantal wijzigingen door moeten voeren. Daarom hanteren we vanaf 1 januari 2021 maximale vergoedingen voor ongecontracteerde zorgverleners in de wijkverpleging en ggz. Voor alle andere zorgsoorten heeft u nog steeds volledige vrije keuze. 

                                       bekijk wijzigingen

Waarom ONVZ?
ONVZ gelooft in vrijheid. Vrijheid om uw eigen keuzes te maken. En de zorg te kiezen die bij u past. Daarom bieden we u ook in 2021: 

* Vrije keuze van dokter en ziekenhuis
* Recht op een second opinion
* Ruimste aanvullende dekkingen van Nederland
* Persoonlijke ondersteuning van de ZorgConsulent
* Uitstekende service, door verzekerden beoordeeld met een 8,2

Regeling voor uw werknemers
Het is mogelijk om als werkgever gebruik te maken van de mogelijkheid voor uw werknemers een regeling te faciliteren. Een goede manier om werknemers aan u te binden (en te motiveren). 

Van groot belang
U kunt uiterlijk tot 31-12-2020 uw oude zorgverzekering opzeggen.  Reageert u vóór 1 januari 2021, dan zegt ONVZ met de gratis Overstapservice de huidige verzekering op.

Nu overstappen?
Wilt u overstappen? Neem dan contact op met Franka van Mansom van Steijnborg, 035-6255093. Ook als u persoonlijk advies wenst en/of ook een regeling voor uw medewerkers wilt faciliteren, neem dan contact op met Franka van Mansom van Steijnborg, 035-6255093 of gebruik het onderstaande contactformulier.

Aanvraag informatie Collectieve Zorgverzekering

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

Heeft u hierover vragen? Neem dan contact op via info@bvtandtechniek.nl
of bel 030-6915754.