Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

Tel: 085 87 69 76 8


Webdesign | Wezz Interactive

Collectieve Zorgverzekering BTT 2023

Ook in 2023 biedt de Branchevereniging Tandtechniek in samenwerking met Steijnborg Assurantiën de mogelijkheid om gebruik te maken van een collectieve zorgverzekering. Voor 2023 kan wederom gekozen worden voor verzekeraar ONVZ met het Collectief ONVZ Vrije Keuze Zorgplan 2023. Op wettelijke grondslag is de collectiviteitskorting op de basisverzekering vervallen, de collectiviteitskorting op de aanvullende verzekeringen blijft 10%. 

ONVZ Collectieve Zorgverzekering 2022

Zoals het kabinet al op Prinsjesdag aankondigde, stijgen de zorgpremies. Dit geldt ook voor de premie van ONVZ. De premiestijging wordt met name veroorzaakt door loonontwikkelingen en toenemende kosten in de zorg. Als vereniging zonder winstoogmerk doet ONVZ er alles aan om de premie zo laag mogelijk te houden. Net als eerdere jaren zetten we daarom reserves in. Dit komt ten gunste van de premie. U kunt de nieuwe premies van toepassing voor leden van de Branchevereniging Tandtechniek nu bekijken, door op onderstaande gele button te klikken.

premies bekijken

Dekkingswijzigingen 2023
De overheid heeft voor 2023 wel een aantal wijzigingen in de basisverzekering bepaald. En om u ook in 2023 een eerste klas zorgverzekering te kunnen bieden tegen een betaalbare premie, heeft ONVZ ook in de aanvullende verzekeringen een aantal kleine wijzigingen door moeten voeren. (Gebruik alleen de gele knop 'Premies bekijken' op deze pagina om de voor u geldende premies inclusief korting te zien). 

bekijk wijzigingen

Waarom ONVZ?
ONVZ gelooft in vrijheid. Vrijheid om uw eigen keuzes te maken. En de zorg te kiezen die bij u past. Daarom bieden we u ook in 2023:

* Vrije keuze van dokter en ziekenhuis
* Recht op een second opinion
* Ruime aanvullende dekkingen
* Persoonlijke ondersteuning van de ZorgConsulent
* Uitstekende service, door verzekerden beoordeeld met een 8,2

Regeling voor uw werknemers
Het is mogelijk om als werkgever gebruik te maken van de mogelijkheid voor uw werknemers een regeling te faciliteren. Een goede manier om werknemers aan u te binden (en te motiveren).

Van groot belang
U kunt uiterlijk tot 31-12-2022 uw oude zorgverzekering opzeggen. Reageert u vóór 1 januari 2023, dan zegt ONVZ met de gratis Overstapservice de huidige verzekering op.

Nu overstappen?
Wilt u overstappen? Neem dan contact op met één van de adviseurs van Steijnborg Assurantiën, 035-6255093. Ook als u persoonlijk advies wenst en/of ook een regeling voor uw medewerkers wilt faciliteren, staan de adviseurs van Steijnborg Assurantiën voor u klaar, bel 035-6255093 of gebruik het onderstaande contactformulier.

Aanvraag informatie Collectieve Zorgverzekering

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

Heeft u hierover vragen? Neem dan contact op via info@bvtandtechniek.nl
of bel 085-87 69 768..