Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

Tel: 085 87 69 76 8


Webdesign | Wezz Interactive

Collectieve Zorgverzekering BTT 2024

Ook in 2024 biedt de Branchevereniging Tandtechniek in samenwerking met Steijnborg Assurantiën de mogelijkheid om gebruik te maken van een collectieve zorgverzekering. Voor 2024 kan wederom gekozen worden voor verzekeraar ONVZ met het Collectief ONVZ Vrije Keuze Zorgplan 2024. De collectiviteitskorting op de aanvullende verzekeringen blijft 10%. 

ONVZ Collectieve Zorgverzekering 2022

Door onder meer loonstijgingen in de zorg, inflatie en de toenemende vraag naar zorg blijven de zorgkosten aanzienlijk stijgen in 2024. Hierdoor gaat ook de zorgpremie omhoog. U kunt de nieuwe premies van toepassing voor leden van de Branchevereniging Tandtechniek nu bekijken, door op onderstaande gele button te klikken (u dient eerst in te loggen en dan nogmaals op de gele knop 'Premies bekijken' te klikken).

premies bekijken

Dekkingswijzigingen 2024
De overheid heeft voor 2024 wel een aantal wijzigingen in de basisverzekering bepaald. En om u ook in 2024 een eerste klas zorgverzekering te kunnen bieden tegen een betaalbare premie, heeft ONVZ ook in de aanvullende verzekeringen een aantal kleine wijzigingen door moeten voeren. Gaat u daarvoor naar www.onvz.nl/2024

bekijk wijzigingen

Waarom ONVZ?
ONVZ gelooft in vrijheid. Vrijheid om uw eigen keuzes te maken. En de zorg te kiezen die bij u past. Daarom bieden we u ook in 2024:

* Vrije keuze van dokter en ziekenhuis
* Recht op een second opinion
* Ruime aanvullende dekkingen
* Persoonlijke ondersteuning van de ZorgConsulent
* Uitstekende service, door verzekerden beoordeeld met een 8,5 (Bron: KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2023)

Regeling voor uw werknemers
Het is mogelijk om als werkgever gebruik te maken van de mogelijkheid voor uw werknemers een regeling te faciliteren. Een goede manier om werknemers aan u te binden (en te motiveren).

Van groot belang
U kunt uiterlijk tot 31-12-2023 uw oude zorgverzekering opzeggen. Reageert u vóór 1 januari 2024, dan zegt ONVZ met de gratis Overstapservice de huidige verzekering op.

Optie 2: ONVZ Bewuste Keuze pakket
Naast het Collectief ONVZ Vrije Keuze Zorgplan 2024 is het ook mogelijk te kiezen voro het ONVZ Bewuste Keuze pakket. Dit betreft een zogenaamde naturapolis: 100% vergoeding bij alle ziekenhuizen, huisartsen en zorgverleners met een contract, maximaal 75% vergoeding bij zorgverleners zonder contract. Bij deze variant heeft u de keuze uit 2 aanvullende verzekeringen voor veelgebruikte zorg, waaronder fysio. Alles wordt digitaal geregeld, persoonlijke service als het nodig is. 

Nu overstappen?
Wilt u overstappen? Neem dan contact op met één van de adviseurs van Steijnborg Assurantiën, 035-6255093. Ook als u persoonlijk advies wenst en/of ook een regeling voor uw medewerkers wilt faciliteren, staan de adviseurs van Steijnborg Assurantiën voor u klaar, bel 035-6255093 of gebruik het onderstaande contactformulier.

Aanvraag informatie Collectieve Zorgverzekering

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

Heeft u hierover vragen? Neem dan contact op via info@bvtandtechniek.nl of bel 085-87 69 768..