Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

Tel: 085 87 69 76 8


Webdesign | Wezz Interactive

IVT-Cursus Mondbeschermer inclusief afdruk nemen voor tandtechnici 3.0
logo IVT aan de DHTA

1 januari 2015 - De KNHB heeft vanaf seizoen 2015-2016 de mondbeschermer (ook wel gebitsbeschermer of bitje genoemd) verplicht gesteld. De door de tandtechnicus op maat gemaakte mondbeschermer is een goed alternatief voor de vaak als oncomfortabel zittend ervaren zelf gemaakte bite-en-boil bitjes die hierdoor vaak 'vergeten' worden in te doen. 

Met de IVT-cursus mondbeschermer inclusief afdruk nemen voor tandtechnici 3.0. bent u goed in staat in te spelen op de te verwachten grotere vraag naar op maat gemaakte mondbeschermers. 

Aansprakelijkheidsverzekering
Het nemen van een afdruk ten behoeve van de mondbeschermer valt onder de dekking van de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van de TTL Polis waarbij als voorwaarde geldt dat hiervoor een cursus*) is gevolgd die is afgesloten met het behalen van een diploma. Met het volgen van de cursus Mondbeschermer inclusief afdruk nemen voor tandtechnici 3.0. voorziet u hier in.

Programma
Vervaardiging mondbeschermer inclusief afdruk nemen door de tandtechnicus. 

Voor wie
Tandtechnici in bezit van IVT/DHTA-diploma tandtechnicus niveau 4, Klinisch Prothese Technicus. Klik hier voor toelichting

Duur
één lesdag

Kosten
€125,--. 

Aantal cursisten
Minimaal 12, maximaal 16.

Data
Vrijdag 20 februari 2015. Andere data in overleg.

Plaats
Dutch HealthTec Academy, St. Laurensdreef 22, 3565 AK Utrecht

Zelf meebrengen
- witte jas;
- veiligheidsbril en
- gereedschap om thermoplastisch materiaal af te werken. 

Inbegrepen zijn
- startersset inclusief afdruklepels
- lunch, koffie thee. 

Docenten:
Richard Wagenaar en Tineke Visser

logo kwaliteitsregister tandtechniek

Kwaliteitsregister Tandtechniek
Deze cursus wordt gehonoreerd doro het Kwaliteitsregister Tandtechniek als klasse 2 activiteit. Meer informatie over het Kwaliteitsregister Tandtechniek op www.kwaliteitsregistertandtechniek.nl 

Meer informatie?
Heeft u hierover vragen? Neem dan contact op met het secretariaat van de Branchevereniging Tandtechniek via info@bvtandtechniek.nl of bel 030-6915754.