Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

Tel: 085 87 69 76 8


Webdesign | Wezz Interactive

Ledenvoordeel door Collectieve Inkoop Energie

Ledenvoordeel collectieve inkoop Energie


De Branchevereniging Tandtechniek biedt de meer dan 235 leden de mogelijkheid voordelig energie in te kopen. Hiervoor is in april 2014 een overeenkomst gesloten met een onafhankelijk energie-inkoopcollectief dat ruim 12% van de zakelijke energie inkoopt: Energie voor Praktijken. Het betreft energie binnen Nederland. 

Maandelijks opzegbaar
Naast een scherper tarief dan een tandtechnisch laboratorium individueel ooit zou kunnen bedingen, biedt Energie voor Praktijken (EvP) ook verschillende andere voordelen. De belangrijkste hiervan zijn de onafhankelijke inkoopfunctie en dat de overeenkomst maandelijks opzegbaar is. De energie-inkopers van EvP houden de markt voortdurend in de gaten en als er bijvoorbeeld een scherpe daling te zien is, kunnen zij leden van de Branchevereniging Tandtechniek aanraden om in de betreffende maand op te zeggen en volgende maand opnieuw in te stappen tegen de nieuwe en verbeterde tarieven. Natuurlijk ontvangt het tandtechnisch laboratorium aan het eind van de afgesproken looptijd van deze overeenkomst een nieuw, wederom scherp verlengingsvoorstel. 

Daarnaast zijn er nog andere interessante voordelen, zoals:

Eigenlijk betekent dit dat door deel te nemen aan Energie voor Praktijken, een laboratoriumhouder zich verzekert weet van een goed energieleveringscontract en zich als tandtechnisch ondernemer kan focussen op belangrijkere zaken.

Klik hier om vrijblijvend een voordeelberekening te laten maken! 

Heeft u hierover vragen? Nog geenl lid? Neem dan cotact op met het secretariaat van de Branchevereniging Tandtechniek via info@bvtandtechniek.nl of bel 030-6915754.