Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

Tel: 085 87 69 76 8


Webdesign | Wezz Interactive

InCompany Bedrijfshulpverlening (BHV) Zomeractie

bhv logo

Bij BHV.NL staat de zomer in het teken van het opfrissen van kennis en vaardigheden. Wilt u de kennis in uw organisatie weer opfrissen of nieuwe medewerkers opleiden deze zomer met een groepstraining bij u (of een collega) op het lab? Dat kan in de maanden juli en augustus vanaf 4 in plaats van 6 cursisten. Voor een BHV herhaling met 4-5 cursisten betaalt u deze zomer Euro 800,-- ex btw. Wilt u een BHV basiscursus volgen met 4-5 personen? Neem dan contact op voor een exclusief zomertarief. 

BHV.NL-voordeelregeling oefening


Op deze zomeractie zijn ondermeer de volgende actievoorwaarden van toepassing:
- Uw lab moet geschikt zijn om een InCompany BHV-training te kunnen uitvoeren;
- De InCompany BHV-training dient te worden ingepland en uitgevoerd in de maanden juli of augustus 2023;
- Door gebruik te maken van deze actie gaat u akkoord met de actievoorwaarden en de algemene voorwaarden van BHV.nl;
- Deze acties zijn niet geldig in combinatie met andere acties, prijsafspraken en/of kortingen. 

reanimatie bhv

Is uw tandtechnisch laboratorium geschikt om een InCompany BHV-training te organiseren? 
Binnen is er een ruimte nodig van ongeveer 65 vierkante meter. In die ruimte moeten tafels opgesteld zijn in een U-opstelling. Per cursist is 3,5 m2 nodig voor praktijkoefeningen zoals reanimatie, stabiele zijligging etc.). 

Daarnaast is er buiten een ruimte nodig ter grootte van ongeveer drie parkeerplaatsen (op eigen terrein in verband met mogelijk gemeentelijk verbod op het doen van BHV-oefeningen in de publieke ruimte). De buitenruimte wordt gebruikt om het blussen van een beginnende brand te oefenen. 

Is uw tandtechnisch laboratorium geschikt voor een InCompany BHV-training maar zoekt u nog extra collega's uit de regio om een groep van minimaal 4 personen vol te krijgen? Of bent u voor u en uw medewerker(s) op zoek naar een InCompany BHV-training op een tandtechnisch lab bij u in de buurt? Geef dit dan aan via onderstaand contactformulier zodat het secretariaat mee kan helpen een groep van minimaal 4 personen bij elkaar te brengen. 

Klik hier voor meer informatie over bedrijfshulpverlening en de reguliere BHV.NL Voordeelregeling voor leden van de Branchevereniging Tandtechniek

Contactformulier InCompany Zomer BHV-training

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

Logo Kwaliteitsregister Tandtechniek

Kwaliteitsregister Tandtechniek

Steeds meer tandtechncii komen in direct contact met patiënten doordat zij deze ontvangen op het laboratorium. In die situaties dient er een BHV-er aanwezig te zijn. Het volgen van de diverse BHV-cursussen komt dan ook in aanmerking voor honorering door het Kwaliteitsregister Tandtechniek (zie voor meer informatie hiever www.kwaliteitsregistertandtechniek.nl).

Klik hier om meer te lezen over de veel gestelde vragen inzake bedrijfshulpverlening.

Andere vragen? Neem contact op met het secretariaat van de Branchevereniging Tandtechniek via info@bvtandtechniek.nl of bel 085-87 69 768