Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

Tel: 085 87 69 76 8


Webdesign | Wezz Interactive

Indexmonitor Tandtechniek

'Hoe gaat het met de omzet?' 
'Hoe gaat het met de omzet?' is een vraag die collega's nogal eens aan elkaar en het secretariaat stellen. De uitwisseling van meningen hierover is slechts een gevoelsmatige indicatie gebaseerd op de vele gesprekken met tandtechnici in het land. Naast het individuele belang van elke tandtechnische ondernemer om te weten hoe zijn lab draait ten opzichte van bijvoorbeeld dezelfde periode het jaar of - nog interessanter - ten opzichte van collega's is er ook een algemeen belang om dergelijk cijfermateriaal te verzamelen. De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) heeft namelijk de bevoegdheid op basis van eigen onderzoek eigen waarheden vast te stellen, tenzij die worden tegengesproken met een goede cijfermatige onderbouwing.

CAO-onderhandelingen
Ook ten behoeve van CAO-onderhandelingen kunnen dergelijke cijfers van belang zijn. Op verzoek van de Branchevereniging Tandtechniek is daarom door CENTRUMOR een hulpinstrument ontworpen om aan dergelijk cijfermateriaal te komen. Uiteraard anoniem en geaggregeerd conform de wettelijke regels. Uw deelname is daarbij essentieel.

Indexmonitor Tandtechniek

Gratis deelnemen
Leden van de Branchevereniging Tandtechniek kunnen gratis deelnemen en ontvangen een gratis hulpmiddel. We hebben het u zo makkelijk mogelijk gemaakt. In een oogopslag kunt u aan de hand van staafdiagrammen de omzetontwikkeling aflezen.

Stuur een e-mail naar info@centrumor.nl om uw gratis Indexmonitor Tandtechniek Hulpmiddel aan te vragen. 

Heeft u hierover vragen? Neem dan cotact op met het secretariaat van de Branchevereniging Tandtechniek via info@bvtandtechniek.nl of bel 030-6915754.