Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

Tel: 085 87 69 76 8


Webdesign | Wezz Interactive

Inkoopvoordeelregeling BCO Dental BV: Artex CN articulator

BCO Dental  logo Amann

BCO dental bv nieuwe dealer voor Amann Girrbach
BCO Inkoopvoordeelregeling - Artex CN articulator

Bart Lambert, BCO dental

Met trots mogen wij u bekend maken dat BCO dental bv per 1 januari 2022 officieel dealer is van Amann Girrbach, een betrouwbare partner voor precisie tandtechniek. 

Amann Girrbach stelt nieuwe normen in digitale tandtechniek. Als pionier op het gebied van tandheelkundige CAD/CAM-technologie is Amann Girrbach één van de toonaangevende vernieuwers en geprefereerde full-service providers op het gebied van digitale tandheelkunde. Het ambitieuze bedrijf uit Vorarlberg, Oostenrijk, creëert met zijn grote expertise op het gebied van ontwikkeling en klantgerichtheid geavanceerde systeemoplossingen voor de praktijk van morgen.

amann artex

Uitgekiende systeemoplossingen
Maximale klanttevredenheid en een voortdurend groeiend aantal dealers in meer dan 90 landen wereldwijd spreken voor zich. Amann Girrbach AG heeft zich in de mondiale tandheelkundige sector allang bewezen als garantie voor innovatief materiaal van de hoogste kwaliteit en uitgekiende systeemoplossingen.

Innovatie in alle productassortimenten, maar toch betaalbaar voor iedereen, ook voor kleine laboratoria; dat is de stelregel van Amann Girrbach.

De toekomst van de tandtechniek is zonder twijfel digitaal. De tevredenheid van toekomstige patiënten is de prioriteit bij Amann Girrbach en betekent de hoogste precisie, onberispelijke functionaliteit, onberispelijke esthetiek en uitgebreide bescherming.

amann

Let op: Aanbieding is geldig tot 31 maart 2022. 
Dit keer biedt BCO dental, uit het grote productassortiment van Amann Girrbach, een Artex CN articulator inclusief een Splitex systeem. De setprijs is nu € 587,-. Voor leden bieden wij GRATIS ijken van de articulator. Deze aanbieding is geldig t/m 31 maart 2022.

** dit geldt ook voor het ijken van een CR, CT of CPR articulator.

Heeft u hierover vragen? Nog geenl lid? Neem dan contact op met het secretariaat van de Branchevereniging Tandtechniek via info@bvtandtechniek.nl of bel 085-87 69 768.

artex

 

bco dental voordeelregeling