Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

Tel: 085 87 69 76 8


Webdesign | Wezz Interactive

Inkoopvoordeelregeling BCO Dental BV: de Dreve Sonic XL 4K - 3D Printer

BCO Dental  dreve logo

Nu bij BCO dental bv: de Dreve Sonic XL 4K - 3D Printer
BCO Inkoopvoordeelregeling - exclusief voor leden Branchevereniging Tandtechniek


Vanaf december 2021 heeft de firma Dreve Dental een prachtige, compacte en zeer betaalbare 3D printer op de markt gebracht, de Dreve Sonic XL 4K. Deze printer is volledig gekwalificeerd door de firma Dreve net als hun dentale FotoDent vloeistoffen.

Dreve Sonic XL 4K - 3 D Printer

Zet de volgende stap naar uw digitale laboratorium met de compacte LCD desktop printer. De hoogwaardig vervaardigde volledig metalen behuizing, de verwarmde installatieruimte en de eenvoudige bediening van de trays maken van de Dreve Sonic XL 4K een gebruiksvriendelijke 3D printer.

Complete digitale workflow
Dreve's complete digitale workflow biedt u een snelle en gemakkelijke toegang tot tandtechnisch 3D printen. Software, hardware en materialen zijn optimaal op elkaar en op de behoefte van het laboratorium afgestemd. Voorzien van W-LAN, LAN en USB aansluiting.De Dreve Sonic XL 4K 2022, “Qualified by Dreve”, met de aangepaste slicer voor Dreve's profielen is de sleutel van de gevalideerde procesketen. Samen met de Dreve FotoDent vloeistoffen zorgt het voor een soepele en intuïtieve workflow met nauwkeurige printresultaten.

4K resolutie
De printer beschikt over een 200 x 125 x 200 mm grote bouwplaat gemaakt van roestvrij staal. Dit hoogwaardige materiaal zorgt niet alleen voor langdurig reproduceerbare printresultaten, maar biedt ook aanzienlijk verbeterde adhesiekarakteristieken. Dankzij een 4K resolutie wordt een printprecisie van 52µ bereikt. Een hoge lichtintensiteit maakt korte bouwtijden mogelijk. Elke individuele printer wordt gekalibreerd door Dreve in Duitsland om optimale printresultaten te garanderen door gedefinieerde fabrieksinstellingen.

Let op: Aanbieding is geldig tot 30 juni 2022
De Dreve Sonic XL 4K wordt door BCO dental bv geleverd voor de speciale prijs van € 2.998,- Voor leden van de Brancheevereniging Tandtechniek bieden zij twee flessen (1kg p/st) Dreve FotoDent Model2 gratis aan. Deze aanbieding is geldig t/m 30 juni 2022. 

Heeft u hierover vragen? Nog geenl lid? Neem dan contact op met het secretariaat van de Branchevereniging Tandtechniek via info@bvtandtechniek.nl of bel 085-87 69 768.

dreve bco dental aanbieding

 

bco dental voordeelregeling