Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

t 030 69 15 75 4
f 084 75 46 00 4

Webdesign | Wezz Interactive

Inkoopvoordeelregeling BCO Dental BV: Erio Srl

BCO Dental  Erio logo

Erio Srl - ruim 50 jaar een begrip op het gebied van tandtechnisch meubilair
Erio is nog één van de weinige firma’s met eigen ervaring en productie op het gebied van tandtechnisch meubilair en afzuiging. Erio Srl is een Italiaanse firma gespecialiseerd in de productie van meubilair en apparatuur voor tandtechnische laboratoria. Met meer dan 50 jaar ervaring met de dentale branche en haar specifieke wensen, hebben zij met veel passie voor elke uitdaging en wens een passende en economische oplossing ontwikkeld.

Erio werkplek

Modern en ergonomisch
Deze producten en hun modern en ergonomisch ontwerp zijn het eindresultaat van een programma gebaseerd op absolute kwaliteitsnormen.Erio combineert alleen de beste kwaliteit materiaal, de allernieuwste technologie samen met hun jarenlange ervaring. Staal, hout, licht en kleuren geven hen de mogelijkheid te ontwerpen volgens uw behoeften en het creëren van unieke en persoonlijke laboratoria. Door innovatie en traditie te combineren ontwikkelen zij een solide en flexibel product dat geschikt is voor iedere situatie.

Assortiment
Het assortiment van Erio kent een aantal hoofdthema’s, elk uitgegroeid tot een waar specialisme:

Ingebouwde afzuiging
In de jaren 70 begon Erio met de productie van stalen techniek-tafels en gipsmeubilair. Uniek hierbij was het eenvoudige maar zeer functionele afzuigsysteem , in de tafel ingebouwd en bijzonder gemakkelijk te onderhouden. Deze combinatie en kennis van techniektafels en afzuiging is tot op de dag vandaag nog steeds één van de sterkste kanten van het Erio meubilair. Waarbij natuurlijk de hedendaagse NEN normen opgenomen zijn.

CAM afzuiging
De laatste ontwikkelingen zijn gericht op een drietal afzuigunits voor tandtechnische freesapparatuur. De AS/CAM1 is één van de afzuigunits  en ontworpen om gekoppeld te worden aan een enkele freesunit. Hij is uitgerust met een nieuwe generatie universele motoren, 1000W, die zonder vervanging van koolborstels een levensduur van circa 2500 uur heeft. De unit heeft een hoofd filterzak met een oppervlakte van 7300 cm² en een secundair filter van 3650cm². Deze filters samen voldoen aan de “H” kwalificatie van filtratie volgens de EN-60335-2-69 standaard. De afzuiging kan manueel of automatisch geschakeld worden met een universele interface voor elk type freesunit.

Importeur
BCO dental bv is al ruim 10 jaar importeur van het gehele Erio assortiment. Wij adviseren, leveren en onderhouden het meubilair met door Erio opgeleid personeel.

erio werkplek ovale   Erio werkstoel

Let op: Aanbieding is geldig tot 15 november 2017
Bij bestelling vóór 15 november 2020 van inrichting/werkplekken, biedt BCO dental de BTW actie “Exclusief BTW is nu inclusief BTW”. Onder vermelding van uw inkoopcode krijgt u als lid van de Branchevereniging Tandtechniek een ERIO techniekstoel per bestelde werkplek GRATIS. Actie geldig van 1 september t/m 15 november 2020.

Heeft u hierover vragen? Nog geenl lid? Neem dan contact op met het secretariaat van de Branchevereniging Tandtechniek via info@bvtandtechniek.nl of bel 030-6915754.

bco dental voordeelregeling