Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

Tel: 085 87 69 76 8


Webdesign | Wezz Interactive

Inkoopvoordeelregeling BCO Dental BV: Erkoform 3d+

BCO Dental  

Verplichte gebitsbescherming

De Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) heeft vanaf 2016 het dragen van een mondbeschermer verplicht gesteld. Deze maatregel geldt voor alle categorieën spelers. De PLAYSAFE Triple is voor deze groep sporters de juiste gebitsbeschermer! Naast het feit dat de professionele individueel vervaardigde gebitsbeschermer als meest comfortabel wordt ervaren door goede pasvorm, stoort de beschermer het minst bij de ademhaling of bij het spreken. Dit is van essentieel belang bij deze sport.

rood wit blauw bitje

Dieptrekapparaat Erkoform 3d+
De Erkoform -3d+ is een upgrade van de bekende Erkoform-3d met dezelfde eigenschappen als de 3d motion, echter zonder het automatische dieptrekproces. Het apparaat is voorzien van een touchscreen met hoge resolutie voor het bedienen van alle functies. Via het display is de voortgang van het proces te volgen. Persoonlijke voorkeuren kunnen eenvoudig geprogrammeerd en opgeslagen worden. Het apparaat biedt onmiddellijke vacuümvorming dankzij een beschikbaar volumineus reservevacuüm. Het heeft tevens een sensor voor een contactloze temperatuurmeting van het dieptrekmateriaal. Het middengolfbereik van de infraroodverwarming regelt niet alleen een oppervlakteverwarming, maar de materialen worden ook in de diepte verhit. Dit levert spanningsarmere platen.

Het programma omvat alle Erkodent dieptrekmaterialen, doorloopt de procedure met een kort programma met HD-video animatie en geeft de nodige procedurestappen weer.

erkoform 3dplus


Ledenvoordeel
BCO dental bv biedt u het volgende actiepakket en bijbehorend ledenvoordeel:

Adviesprijs Erkoform-3d+:  € 1.732,-
Actiepakket Erkoform-3d+: € 1.369,- inclusief 1 st. Quick III afwerkset en 1 st. afneemtang.
Ledenvoordeel: Erkodent dieptrekplaten t.w.v. €  100,00 gratis

Prijzen geldig t/m 31 december 2018

Let op: Aanbieding is geldig vanaf 1 oktober tot eind december 2018. Aanmelden om hiervan gebruik te maken kan direct! 
BCO dental bv levert naast de apparatuur natuurlijk ook het gehele assortiment PLAYSAFE en PLAYSAFE triple dieptrekplaten van Erkodent. 

Heeft u hierover vragen? Nog geenl lid? Neem dan contact op met het secretariaat van de Branchevereniging Tandtechniek via info@bvtandtechniek.nl of bel 030-6915754.

bco dental voordeelregeling