Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

Tel: 085 87 69 76 8


Webdesign | Wezz Interactive

Inkoopvoordeelregeling BCO Dental BV: introductie BCO Leerplein

BCO Dental  

BCO dental bv in Heerhugowaard is bekend als full-service depot voor Tandheelkunde en Tandtechniek. Opgestart in 2010 beschikt dit dental depot – naast de huismerken OMNIDENT en SMARTDENT - over een totaal assortiment A-merken van 70.000 producten van meer dan 400 fabrikanten. Hiervan liggen rond de 40.000 producten dagelijks voor u op voorraad. 

bco leerplein

BCO Leerplein
Om maximaal profijt te halen uit de geboden producten, is het vaak raadzaam om over een bepaald onderwerp een college of hands-on training te volgen met als doel de kennis, ervaring en vaardigheden te verhogen. Elk jaar weer worden vele van dergelijke colleges, workshops en trainingen aangeboden. De aangeboden scholingsactiviteiten via Het Leerplein van BCO dental bv bieden klanten, BCO dental en de fabrikanten de mogelijkheid om met elkaar in contact te komen. Dit zal niet alleen de kwaliteit van het uiteindelijke werk, maar ook de werkrelatie en samenwerking van de diverse partijen ten goede komen. 

Inkoopvoordeel: korting op cursus op BCO Leerplein
BCO dental biedt - exclusief voor leden van de Branchevereniging Tandtechniek - onder vermelding van uw inkoopcode, 10% korting op uw eerstvolgende aanmelding voor één van de cursussen op het BCO Leerplein. Deze aanbieding is geldig tot en met december 2019. 

bco leerplein

Heeft u hierover vragen? Nog geenl lid? Neem dan contact op met het secretariaat van de Branchevereniging Tandtechniek via info@bvtandtechniek.nl of bel 030-6915754.

bco dental voordeelregeling