Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

Tel: 085 87 69 76 8


Webdesign | Wezz Interactive

Inkoopvoordeelregeling BCO dental bv: KaVo K-POWER-grip

kavo bco dental logo

Leden van de Branchevereniging Tandtechniek kunnen een inkoopcode opvragen bij BCO Dental bv. Niet alleen kunnen ze gebruik maken van voordelige aanbiedingen maar zij ontvangen ook telefonische bestellingen (soms toch makkelijker dan via de computer) voor de internetprijs. Dit maal extra aandacht voor de KaVo K-POWER-grip


Effectief en efficiënt
De motor is dynamisch en krachtig en heeft een uitzonderlijk hoog koppel tot 7 Ncm. Dit maakt de K-POWERgrip uiterst flexibel in het gebruik en geschikt voor alle werkgebieden en materialen. Met maximaal 7Ncm en 50.000 toeren per minuut kunnen alle gangbare materialen zeer nauwkeurig worden bewerkt dankzij het hoge draaimoment.

De vrijwel geruisloze en trillingvrije inductiemotor bevordert de concentratie. De nieuwe, ultra dunne kabel en het gereduceerde gewicht geven de gebruiker extra bewegingsvrijheid en een uitstekende hantering. Een belangrijk kenmerk zijn de nieuwe greepvlakken, de zachte Sofgrip, die ervoor zorgen dat de K-POWER-grip comfortabeler en steviger in de hand ligt. Het oppervlak van het handstuk warmt bovendien licht op onder belasting.

KaVo K-Power grip

Prestaties
Krachtig met een hoog koppel van 7 Ncm. Voor alle gangbare materialen geldt een toerental tot 50.000 omwentelingen per minuut met de klok mee en 5.000 omwentelingen per minuut tegen de klok in. De functies van de KaVo K-POWER-grip kunnen direct op de centrale tafelmodule of via een aangesloten knie- of voetbedieningseenheid worden bediend. De automatische handstukherkenning maakt uitwisseling van handstukken mogelijk.

Kwaliteit
Hoogste duurzaamheid dankzij kogellagers met gepatenteerd, vuilafstotend afdichtingssysteem. Servicevriendelijk: kogellagers kunnen snel en eenvoudig worden vervangen in het laboratorium. Hoogste betrouwbaarheid dankzij het beproefde snelspansysteem. Duurzaamheid door lage opwarming van het handstuk.

Voordeelregeling
BCO dental bv biedt de KaVo POWER-grip nu in een heel scherpe aanbieding aan. Normaal is de adviesprijs € 2.684,- maar wij kunnen u dit handstuk tijdelijk voor € 1.659,-- aanbieden. Wees er snel bij, want deze aanbieding is geldig tot en met 31 juli 2024. Voor vragen of advies kunt u ons altijd bereiken op telefoonnummer: 072 - 57 628 10.

Heeft u hierover vragen? Nog geenl lid? Neem dan contact op met het secretariaat van de Branchevereniging Tandtechniek via info@bvtandtechniek.nl of bel 085-87 69 768.

BCO KaVo K-Power Grip adv 2024

bco dental voordeelregeling