Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

t 030 69 15 75 4
f 084 75 46 00 4

Webdesign | Wezz Interactive

Inkoopvoordeelregeling BCO Dental BV: Mobility Trolleysysteem

BCO Dental  

Voor ambulante dentale zorg

Lang niet in alle gevallen is het mogelijk dat de patiënt naar de tandarts, tandprotheticus en/of tandtechnicus komt. Voor een groeiende groep ouderen is het een uitkomst dat er zoiets als een huisbezoek bestaat. Voor het op een nette manier meenemen van alle benodigde spullen is het Mobillity Trolleysysteem een uitkomst. 

trolley systeem bco dental

Mobility
Het Mobility systeem biedt de keuze uit twee verschillende transporters. De transporter, met aan elke kant drie wielen, is speciaal bedoeld voor het nemen van trappen. De uitvoering met aan beide zijden één groter wiel is zeer robuust uitgevoerd en uitstekend geschikt voor de minder vlakke ondergrond die u onderweg kunt tegenkomen.  

Functionaliteit
Het koffersysteem is modulair en biedt u de keuze uw eigen systeem samen te stellen. Het bestaat uit twee aparte eenheden, welke op elkaar gestapeld kunnen worden. Beide eenheden worden aan de transporter bevestigd. U kunt er eventueel voor kiezen om in bepaalde gevallen slechts één van beide eenheden bij de patiënt mee naar binnen te nemen.

trolley systeem machine

Wanneer u de Mobility compleet gebruikt dan staat de eenheid waar uw apparatuur (bijvoorbeeld een techniekmotor) in staat bovenaan en de verzorgingseenheid (met al uw materialen) onderop. Op deze manier heeft u de juiste werkhoogte. Het compartiment voor een eventueel apparaat is uitgerust met een elektriciteitsaansluiting en verlengsnoer. 

trolley systeem transporter

De inhoud van de verzorgingseenheid is naar eigen wens in te richten met diverse ladenboxen, RVS trays etc. Vraag ons naar de mogelijkheden. De trolley is in de basis leverbaar vanaf € 597,-, bestaande uit een transporter, de verzorgingseenheid met één 3-vaks ladenbox. Bij de ontwikkeling van de Mobility is uiteraard ook rekening gehouden met alle hygiëne aspecten. De mobility is uitstekend te reinigen.

Voordeel leden Branchevereniging Tandtechniek
Bij bestelling van de “Mobility” trolley kunnen Leden van de Branchevereniging Tandtechniek, onder vermelding van hun inkoopcode, producten uit ons Omnident assortiment kiezen ter waarde van  € 50,-  Vermeld bij bestelling welke producten u meegestuurd wilt krijgen. U kunt denken aan onze Omnident handschoenen, mondmaskers, bekertjes, instrumenten, desinfectie etc. etc.


Let op: Aanbieding is geldig tot 15 april 2019

Heeft u hierover vragen? Nog geenl lid? Neem dan contact op met het secretariaat van de Branchevereniging Tandtechniek via info@bvtandtechniek.nl of bel 030-6915754.

bco dental voordeelregeling