Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

t 030 69 15 75 4
f 084 75 46 00 4

Webdesign | Wezz Interactive

Inkoopvoordeelregeling BCO Dental BV: Reitel Rotogrind Mini

BCO Dental  

Speciale aanbieding

Leden van de Branchevereniging Tandtechniek kunnen gebruik maken van de inkoopvoordeelregeling van BCO dental. Dit maal gaat het om de Reitel Rotogrind Mini. Werken met de Rotogrind Mini toont zijn hoge kwaliteit! De krachtige koolborstelvrije motor met een snelheid van 3.000 rpm zorgt voor een nauwkeurig eindresultaat met een hoge oppervlakte kwaliteit voor alle soorten gips als basis voor een efficiënte workflow. Des te nauwkeuriger het model, des te beter de basis voor verdere verwerking.

rotogrind         diamant

Instelbare tafel
De Rotogrind Mini is handgemaakt uit een hoogwaardig en robuust RVS. Dankzij dit duurzame materiaal  wordt reinigen en onderhoud duidelijk vereenvoudigd. Het frontpaneel met instelbare tafel kan eenvoudig verwijderd worden door twee speciale “quick release” beugels voor het intern reinigen en het vervangen van de trimmerschijven.

Reductie geluid
Reitel adviseert voor de Rotogrind Mini de deeldiamantschijf (Ø 250 mm) met gegalvaniseerd gecoate „diamond islands“, zoals de DELTA – of de PW - schijf. De DELTA-trimmerschijf zorgt voor zowel een snelle gipsafname als ook voor een hoge stabiliteit en een reductie van het geluid.

Door de compacte afmetingen 31 x 31 x 40 cm (B x H x D) is de Rotogrind Mini uitermate geschikt voor laboratoria met een beperkte ruimte. Als alternatief biedt Reitel de Rotogrind NT nat en droog trimmer – het grotere model gipstrimmer. 

Aanbieding
REITEL heeft in samenwerking met BCO dental een mooie aanbieding voor u als lid van de Branchevereniging Tandtechniek. De Rotogrind Mini met deel diamantschijf PW wordt alleen voor leden aangeboden voor  €1.550,- excl. btw. Vermeld bij bestelling uw BTT inkoopcode. 

Let op: Aanbieding is geldig tot 30 juni 2017

Zie ook aanbieding Cara Mill geldig tot eind juli 2017

Heeft u hierover vragen? Nog geenl lid? Neem dan contact op met het secretariaat van de Branchevereniging Tandtechniek via info@bvtandtechniek.nl of bel 030-6915754.

bco dental voordeelregeling