Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

Tel: 085 87 69 76 8


Webdesign | Wezz Interactive

Inkoopvoordeelregeling BCO Dental BV: ERIO Gessobox

BCO Dental  

Speciale aanbieding

Leden van de Branchevereniging Tandtechniek kunnen gebruik maken van de speciale aanbiedingen van BCO dental exclusief voor leden van de Branchevereniging Tandtechniek. Deze keer biedt BCO Dental u, als exclusief dealer voor ERIO, de ERIO Gessobox zeer voordelig aan. 

Italiaanse firma Erio 
De Italiaanse firma Erio s.r.l. is gespecialiseerd in de productie van meubilair en apparatuur voor het tandtechnische laboratorium of de behandelkamer. Met meer dan 40 jaar ervaring met de dentale branche en haar specifieke wensen, hebben zij voor elke uitdaging en wens een passende oplossing ontwikkeld. Erio wordt door haar gebruikers voornamelijk gewaardeerd om haar strakke ontwerp en bijzondere goede prijs-kwaliteit verhouding.

Erio Gessobox - inkoopvoordeelregeling Branchevereniging Tandtechniek

Erio Gessobox
Afwerkbox 80 cm breed, hoogte instelbaar van een minimum van 89,5cm tot een maximum van 104cm; hij is ontworpen voor het grove gipswerk en het afwerken van gipsmodellen en het polijsten van edelmetalen etc.

Optioneel: paneel voor de knie-control van de micro-motor (code P/COM).

De GESSOBOX haalt de "H” poeder filtratie, volgens de standard EN-60335-2-69

Inkoopcode 
Onder vermelding van uw inkoopcode kunt u de ERIO Gessobox aanschaffen voor de prijs van € 2.995,- exl. btw, PLUS voor leden van de Branchevereniging Tandtechniek inclusief gratis levering en plaatsing. Is leasing wellicht een oplossing voor u? Samen met de zeer betrouwbare en met de dentale branche bekende firma BNP Paribas Leasing Solutions bieden wij u een zeer sterk en vooral betrouwbaar leaseproduct.

Let op: Aanbieding is geldig t/m 31 maart 2016.


Heeft u hierover vragen? Nog geenl lid? Neem dan contact op met het secretariaat van de Branchevereniging Tandtechniek via info@bvtandtechniek.nl of bel 030-6915754.

bco dental voordeelregeling