Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

Tel: 085 87 69 76 8


Webdesign | Wezz Interactive

IVT-Cursus: De overkappingsprothese (verdiepingscursus)

 ivt logo

1 maart 2014 - Het IVT aan de DHTA biedt op verzoek uit de tandtechnische branche diverse korte IVT-cursussen aan. Doorgang van de cursus is onder voorbehoud van wijziging en voldoende deelnemers. Klik hier voor een volledig overzicht van alle aangeboden korte IVT-cursussen. Indien u een speciaal verzoek heeft voor een bepaald onderwerp vernemen we dit graag! Gebruik hiervoor het contactformulier. 

Omschrijving
De overkappingsprothese wordt ook wel de prothese van de toekomst genoemd. Deze 3-daagse cursus is bedoeld voor ervaren tandtechnici die zich verder willen verdiepen in de theoretische achtergronden en hun praktische vaardigheden willen verfijnen..

Programma
Naast anatomie en fysiologie wordt de theorie van verschillende overkappingprotheses, implantaten en systemen doorgenomen. Er wordt gewerkt met een opstelling en demonstratie van Dyna.  Deze 3-daagse cursus wordt de deelnemers gevraagd een eigen product mee te brengen.

Voor wie?
Tandtechnicus bekend met de overkappingsprothese.

Vereiste voorkennis
3 jaar relevante werkervaring

Duur:      
Drie lesdagen

Kosten
€650,-

Inbegrepen zijn:
- lunch, koffie en thee
- reader met achtergrondinformatie

Plaats
Dutch Health Tec Academy, St. Laurensdreef 22, 3565 AK  Utrecht

Docent
Nog niet bekend gemaakt. 

Data
05 september 2014 van 09.00 uur tot 17.00 uur
12 september 2014 van 09.00 uur tot 17.00 uur
19 september 2014 van 09.00 uur tot 17.00 uur

Kwaliteitsregister Tandtechniek

Certificaat en Kwaliteitsregister Tandtechniek
Na het behalen van de digitale toets ontvangt de deelnemer een certificaat. Alle IVT-cursussen zijn aangemeld bij het Kwaliteitsregister Tandtechniek. Als deelnemer dient u alleen een schriftelijk bewijs van deelname te overleggen. Zie voor meer informatie www.kwaliteitsregistertandtechniek.nl

Meer informatie?
Wilt u zich aanmelden? Vraag dan het aanmeldingsformulier aan via info@bvtandtechniek.nl. of onderstaand contactformulier.