Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

Tel: 085 87 69 76 8


Webdesign | Wezz Interactive

IVT-Cursus: Gysi Achterhaald? (verdiepingscursus)

 ivt logo

1 maart 2014 - Het IVT aan de DHTA biedt op verzoek uit de tandtechnische branche diverse korte IVT-cursussen aan. Doorgang van de cursus is onder voorbehoud van wijziging en voldoende deelnemers. Klik hier voor een volledig overzicht van alle aangeboden korte IVT-cursussen. Indien u een speciaal verzoek heeft voor een bepaald onderwerp vernemen we dit graag! Gebruik hiervoor het contactformulier. 

Omschrijving
Opstellen volgens de Gysi de basis voor een uitneembare prothese. Deze cursus is bedoeld voor die bekend zijn met de basisprincipes van het Gysi-concept, maar zich verder wilt verdiepen in het anatomisch concept.

Programma
Deze 3-daagse cursus wordt de deelnemers gevraagd eigen producten mee te brengen. De theorie, modelanalyse, opstellen, inslijpen worden achtereenvolgens behandel en toegepast op het eigen werkstuk. Vooraf wordt doorgegeven aan welke eisen articulator en producten moeten voldoen.

Voor wie?
Tandtechnicus bekend met Gysi en ervaring in opstellen.

Vereiste voorkennis
3 jaar relevante werkervaring

Duur:      
Drie lesdagen

Kosten
€650,-

Inbegrepen zijn:
- lunch, koffie en thee
- reader met achtergrondinformatie

Plaats
Dutch Health Tec Academy, St. Laurensdreef 22, 3565 AK  Utrecht

Docent
Dirk Annaars 

Dirk Annaars heeft ruime ervaring als docent, o.a. op het 
Instituut Vakopleiding Tandtechniek (momenteel onderdeel van de DHTA). Naast  zijn functie als directeur van Pritidenta b.v. (ENTA), is hij actief in binnen- en buitenland als docent en spreker op scholen voor tandtechniek en universiteiten.

Behalve zijn tandtechnische opleiding en de behaalde onderwijsbevoegdheid tandtechniek, anatomie en fysiologie, promoveerde hij in de onderwijskunde. Hij publiceerde o.a. “From plaster monkey to dental professional” en was o.a. medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van de verbeterde elementen voor het Lingualized Occlusion Concept (Optiform). Daarnaast is hij voorzitter van de INDENT (Association for the dental industry in the Benelux).

Data
13 juni 2014 van 09.00 uur tot 17.00 uur
20 juni 2014 van 09.00 uur tot 17.00 uur
27 juni 2014 van 09.00 uur tot 17.00 uur


Kwaliteitsregister Tandtechniek

Certificaat en Kwaliteitsregister Tandtechniek
Na het behalen van de digitale toets ontvangt de deelnemer een certificaat. Alle IVT-cursussen zijn aangemeld bij het Kwaliteitsregister Tandtechniek. Als deelnemer dient u alleen een schriftelijk bewijs van deelname te overleggen. Zie voor meer informatie www.kwaliteitsregistertandtechniek.nl

Meer informatie?
Wilt u zich aanmelden? Vraag dan het aanmeldingsformulier aan via info@bvtandtechniek.nl. of onderstaand contactformulier.