Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

Tel: 085 87 69 76 8


Webdesign | Wezz Interactive

Koffie en Water voor Praktijken

logo facilitaire zaken branchevereniging tandtechniek     logo inventarisatiebezoek branchevereniging tandtechniek

Over smaak valt niet te twisten. Toch is jong en oud het er over het eens dat koffie die met versgemalen koffiebonen is gezet, lekkerder is dan koffie van vriesdroog producten. Alleen al de geur tijdens het bereidingsproces speelt daarin een rol die de smaak en de beleving rondom een kopje koffie positief beïnvloedt. Steeds meer tandtechnisch laboratoria ontvangen patiënten op hun lab. Bijvoorbeeld om kleur te bepalen of in het kader van taakdelegatie door de tandarts. En natuurlijk wilt u deze patiënten en klanten van uw tandarts en/of tandprotheticus een lekkere kop koffie aanbieden!  

Kopje koffie voor personeel en/of patiënten
BTT-facilitaire zaken biedt dan ook de mogelijkheid te kiezen voor een koffieconcept op basis van verse bonen waarmee minimaal dezelfde varianten - of meer - aangeboden kunnen worden dan de meeste huidige gebruikte automaten binnen de tandheelkunde. 

koffie en water voor praktijken

Het zetten van een dergelijk heerlijk kopje koffie op basis van bonen duurt iets langer dan met vriesdroogkoffie. Ook is het verstandig het apparaat aan het einde van iedere werkdag even schoon te maken. Afhankelijk van het apparaat en de intensiviteit waarmee gebruik wordt van dit apparaat is dit klusje in 5 à 10 minuten geklaard. Op basis van uw wensen (hoeveel personeelsleden en patiënten wilt u op een dag kunnen voorzien van koffie) is er altijd een passende machine die we kunnen adviseren. 

Waterleidingkoeler
Ook kunt u ervoor kiezen om een waterleidingkoeler te plaatsen. Waterkoelers met zo’n grote fles zijn érg milieuonvriendelijk en bovendien bijzonder duur per liter water. Die plastic flessen moeten worden geproduceerd, gevuld in een fabriek en daarna bezorgd én weer opgehaald worden op uw locatie door een vervuilende vrachtwagen. En dat terwijl we in Nederland zeer goed kraanwater hebben. Bovendien: water uit zo’n fles kost al snel € 0,83, terwijl kraanwater ongeveer € 0,0015 per liter kost inclusief alle belastingen. Als u in de praktijk koel water wilt bieden aan personeel en/of patiënten, kies dan voor een waterleidingkoeler via BTT-facilitaire zaken.

waterleidingkoeler


Platinum service

Platinum service is kosteloos bij afname van alle ingrediënten bij de geselecteerde leverancier.

Bestellen
Ingrediënten worden razendsnel geleverd. Vandaag voor 15.00 uur bestellen is morgen in huis. U kunt gebruik maken van de gratis belservice: om de 6 weken wordt u gebeld door een medewerker van de klantenservice om uw bestelling te noteren. Natuurlijk kunt u ook altijd zelf telefonisch, per fax, internet of e-mail bestellen. Er zijn geen verzendkosten bij bestellingen vanaf € 50,--. 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand contactformulier in.  

Wilt u dit en nog veel meer slimme verbeterkansen inzichtelijk wil laten maken, adviseren we u een afspraak in te plannen voor het BTT-ledenvoordeelbezoek. Bij dit bezoek worden ook zaken als koffie en water onder de loep genomen. Op basis daarvan krijgt u (vrijblijvende) adviezen over mogelijke kansen voor de organisatie, die indien gewenst ook van a tot z kunnen worden uitgevoerd. 

Heeft u hierover vragen? Nog geenl lid? Neem dan contact op met het secretariaat van de Branchevereniging Tandtechniek via info@bvtandtechniek.nl of bel 030-6915754.