Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

t 030 69 15 75 4
f 084 75 46 00 4

Webdesign | Wezz Interactive

Koop NL-tandtechniek vriendelijk!

Koop NL-tandtechniek vriendelijk!
Duld geen concurrentie van toeleveranciers

– neem af bij collega’s!


De digitalisering van de dentale branche brengt veel veranderingen met zich mee. Niet alleen bij tandtechnische laboratoria, maar ook de rol die (een deel van) de toeleveranciers spelen is anders geworden. Zo zien we dat toeleveranciers niet alleen aan tandtechnische laboratoria leveren maar soms in feite hun eigen klanten beconcurreren door bepaalde producten direct aan tandartsen te leveren.  


Als uw toeleverancier u beconcurreert door producten rechtstreeks aan uw (potentiële) klanten te leveren dwingt die situatie u om een strategische overweging te maken. Het klant blijven van een dergelijke toeleverancier kan wel eens betekenen dat u hiermee uw eigen uitschakeling in de keten financiert.

Alternatieven
Gelukkig blijken er in de praktijk vele NL-tandtechniek vriendelijke alternatieven te zijn bij collega’s die niet de potentie of het doel hebben om een schakel uit de keten te werken en/of tandtechnisch werk uit lage lonen landen betrekken. Bij digitale tandtechniek is overschakelen bovendien in de meeste gevallen zeer makkelijk. 

Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan zirkonium kappen of kronen, abutment, lithium discilicaat kronen, geprinte modellen, overmaat-bakwerk, opstellingen, (digitale) individuele lepels, printen van producten, etc etc. 

Koop NL-tandtechniek vriendelijk!

Schakel een collegalab in voor scannen, frezen en/of designen! 

Klik hier voor de actuele lijst met mogelijkheden


Heeft u producten in uw assortiment die interessant kunnen zijn voor collega-laboratoria die bijvoorbeeld niet beschikken over bepaalde machines en/of kennis? Geeft het door via onderstaand contactformulier. 

Koop NL-Tandtechniek vriendelijk aanmeldformulier - Geef hier de aan collega-laboratoriumhouders te leveren producten door!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

Hierover vragen? Nog geen lid? Neem dan contact op met het secretariaat van de Branchevereniging Tandtechniek via info@bvtandtechniek.nl of bel 030-6915754.