Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

t 030 69 15 75 4
f 084 75 46 00 4

Webdesign | Wezz Interactive

Ondersteuning financiële effecten Corona: nu uw kosten maximaal verlagen met Voorpraktijken

logo facilitaire zaken branchevereniging tandtechniek     logo inventarisatiebezoek branchevereniging tandtechniek

 

Nu uw kosten maximaal verlagen  
De situatie rondom het Corona-virus zorgt ervoor dat de inkomsten van praktijken voorlopig sterk zullen dalen, terwijl veel van uw vaste lasten doorlopen. Veel van deze vaste lasten heeft u mogelijk al lange tijd weinig tot geen aandacht gegeven. Met de juiste kennis en ervaring, is hier vaak snel veel te besparen. Sommige verbeteringen die Voorpraktijken realiseert hebben direct de volgende maand invloed op uw kosten. Voorpraktijken heeft deze kennis en ervaring en kan bovendien met uw ruim 600 deelnemende praktijkhoudende collega’s extra gunstige collectieve voorwaarden creëren. Een besparing van 20-40% op uw facilitaire kosten is gemiddeld te verwachten.  

Betalen wanneer dit mogelijk is
Normaal gesproken betalen deelnemende praktijken vanaf de start van de dienstverlening een maandelijkse deelnamebijdrage aan Voorpraktijken (zie ook het kopje “Transparant en integer”). Afhankelijk van een deel- of gehele inventarisatie hanteert Voorpraktijken nu een aangepaste werkwijze in verband met de Corona-crisis. Kunt u op dit moment de deelnamebijdrage aan Voorpraktijken niet missen, dan bieden zij aan om dit, tot het moment dat u weer omzet heeft, voor u voor te financieren. Zo kunt u de besparing op dit moment volledig inzetten waar deze het meest nodig is, namelijk binnen uw praktijk.

Energie en afvalverwijdering eerst
Op het gebied van energie en afvalverwijdering zijn op basis van de ervaring van Voorpraktijken vaak snel en vooral heel eenvoudig grote besparingen te realiseren. Om deze reden zijn dit nu dan ook de eerste aandachtsgebieden die zij u adviseren onder de loep te laten nemen. Simpelweg door het aanleveren van uw jaarafrekening energie en uw meest recente factuur van de afvalverwijdering kan Voorpraktijken u laten zien welke besparing er voor u gerealiseerd kan worden.

Transparant en integer 
Voorpraktijken is opgezet op een manier die ervoor zorgt dat u als klant (“deelnemer” zoals zij dit zelf noemen) écht baat heeft bij de Voorpraktijken-dienstverlening. Zo werken zij niet met commissies, provisies of kickbackfees. De deelnemers betalen rechtstreeks een éénmalig bedrag voor de inventarisatie (no-cure-no-pay) en vervolgens voor de collectieve deelname aan Voorpraktijken en zij zorgen voor de beste contracten voor u op 35 aandachtsgebieden, waaronder bijvoorbeeld: 

Voorpraktijken aandachtsgebieden

Honderden praktijken zijn bezocht, waarbij in alle gevallen interessante bespaar- en verbeterkansen zijn gevonden. De gevonden besparingsmogelijkheden zijn altijd hoger dan de deelnamebijdrage die Voorpraktijken voor hun dienstverlening in rekening brengt.  

voorpraktijken afvalverwijdering

Voorbeeld afvalverwijdering praktijk in Amsterdam

vb bedrijfsafval amsterdam


energie voor praktijken

Voorbeeld energie praktijk in Beverwijk

vb energie beverwijk

Vraag nu uw besparingspotentieel aan
Om voor uw situatie de eerste en meest eenvoudig te realiseren besparingskansen inzichtelijk te maken, kunt u uw laatste factuur voor afvalverwijdering, uw energiecontract en uw meest recente energie-jaaropgave opsturen naar info@bvtandtechniek.nl

Heeft u hierover vragen? Nog geenl lid? Neem dan contact op met het secretariaat van de Branchevereniging Tandtechniek via info@bvtandtechniek.nl of bel 030-6915754.