Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

Tel: 085 87 69 76 8


Webdesign | Wezz Interactive

Lezing Implantaten '23 - Michiel Wouters - Vrijdagmiddag 9 juni 2023

Implantaten '23 

Op vrijdagmiddag 9 juni 2023 organiseert de Branchevereniging Tandtechniek de lezing 'Implantaten'23, Complexe en orale rehabilitaties en volkeramiek'. In deze lezing gaat Michiel Wouters aan de hand van diverse casuïstiek in op de rol van de tandtechnicus binnen het dentale team, nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot implantologie en volkeramiek. 

Over Michiel Wouters
Michiel Wouters start zijn carrière als tandtechnicus aan de vakopleiding voor tandtechniek in Utrecht in 1985. Van 1988 tot 1993 werkt hij voor een bekend laboratorium in Brussel, wat gespecialiseerd is in uitgebreid kroon en brugwerk en implantologie. In 1993 komt hij terug naar Nederland en krijgt hij in 2001 de kans om het laboratorium waar hij dan werkzaam is over te nemen. Sinds dat moment, specialiseert hij zich in complexe Implantologie restauraties , esthetische en restauratieve tandheelkunde. Michiel Wouters Tandtechniek is ondertussen een Nobel Biocare Beta lab en ook expert in volkeramische restauraties. Zijn focus is altijd geweest, Team Approach, biologie en het beheersen van de gebruikte materialen.

Tandtechnisch Bij- en NaScholings Programma

 

Wanneer?
Vrijdagmiddag 9 juni 2023 om 14.15 uur. (Leden van de Branchevereniging Tandtechniek kunnen voorafgaand aan de lezing de Algemene Vergadering bijwonen die om 13.00 uur zal starten.)

Locatie
Utrecht

Kosten:
Gratis! 

kwaliteitsregister tandtechniek

Kwaliteitsregister Tandtechniek
Deelname aan deze activiteit wordt gehonoreerd door het Kwaliteitsregister Tandtechniek. 

Aanmelden 
Aanmelden verplicht via onderstaand aanmeldingsformulier, toegang gratis. Inschrijving is mogelijk door leden en niet-leden. Leden van de Branchevereniging Tandtechniek en Vakbond LBV genieten voorrang bij inschrijving. Vol = vol.  

Deze bijeenkomst is mede mogelijk gemaakt door Stichting Sociaal Fonds Branchevereniging Tandtechniek. 

Hoe aanmelden?

Meld u aan voor de lezing Implantaten'23 - Complexe en orale rehabilitaties en volkeramiek door Michiel Wouters op vrijdagmiddag 9 juni 2023 in Utrecht

  • *
  • *
  • *
  • *