Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

Tel: 085 87 69 76 8


Webdesign | Wezz Interactive

Mogelijkheden om wanbetaling te bestrijden

logo bedrijfsvoering


De tolerantie van een groot(?) deel van tandtechnisch laboratoriumhouders met betrekking tot het aantal dagen dat de tandarts zijn rekening onbetaald heeft open staan lijkt groot te zijn. Op het secretariaat komen we met enige regelmaat situaties tegen waar zelfs na 90 dagen de rekening niet is voldaan.

Het hoeft geen betoog dat het openstaande bedrag in die periode dan behoorlijk kan oplopen. Hierdoor kan de liquiditeit van het tandtechnisch laboratorium zelfs ernstig in gevaar komen. Er is dan ook geen enkele rationele reden om dergelijke gedrag omwille van de relatie met een fluwelen handschoen aan te pakken.

Mogelijkheden?
Als tandtechnisch ondernemer kunt u een aantal stappen ondernemen om uw geld binnen te krijgen. Het gebruik maken van de Incasso-voordeelregeling voor leden van de Branchevereniging Tandtechniek is een optie, maar voor het zover komt zijn er nog andere opties. Deze worden besproken in het artikel 'Mogelijkheden om wanbetaling te bestrijden, verschillende routes om wanbetalers aan te pakken. 

Klik hier om meer te lezen

Heeft u hierover vragen? Neem dan contact op met het secretariaat van de Branchevereniging Tandtechniek via info@bvtandtechniek.nl of bel 085-87 69 768.

Nog geen lid?