Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

Tel: 085 87 69 76 8


Webdesign | Wezz Interactive

Peiling principe-akkoord CAO voor leden van Branchevereniging Tandtechniek 2021-2023

btt lbv logo cao tandtechniek

31 mei 2021 - Vakbond LBV en de Branchevereniging Tandtechniek hebben een principe-akkoord bereikt inzake de CAO voor leden van de Branchevereniging Tandtechniek over de periode 1 april 2021 tot 31 maart 2023. Het bestuur legt de voorstellen met een positief advies aan de leden voor in een peiling die gedurende twee weken zal worden uitgezet. 

Heeft u een filiaal?
De cao voor leden van de Branchevereniging Tandtechniek bevat afspraken die alleen van toepassing kunnen zijn op werknemers werkzaam bij organisaties die zijn aangesloten bij de Branchevereniging Tandtechniek. Zorg daarom dat ook uw eventuele filialen formeel zijn aangesloten. Check dit voor de zekerheid via info@bvtandtechniek.nl.

In de rubriek CAO voor leden van de Branchevereniging Tandtechniek kunt u als lid alle relevante informatie, zoals de doorlopende tekst en de nieuwe salarisschaal downloaden (zodra de nieuwe CAO voor leden van de Branchevereniging Tandtechniek definitief is afgesloten zal de nieuwe salarisschaal per 1 juli 2021 worden toegevoegd). Heeft u een vraag over de CAO voor leden van de Branchevereniging Tandtechniek? Gebruik dan onderstaand contactformulier. 

Contactformulier vragen over CAO voor leden Branchevereniging Tandtechniek

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Vindt u het als werkgever in de tandtechnische branche ook belangrijk dat uw werknemers onder een eigen leden-CAO vallen? Maar bent u nog niet aangesloten bij de Branchevereniging Tandtechniek? Klik dan hier om vrijblijvend nadere informatie over de vele voordelen van het lidmaatschap van de Branchevereniging Tandtechniek aan te vragen.