Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

Tel: 085 87 69 76 8


Webdesign | Wezz Interactive

Voordeelregeling Rubox Licefa Verpakking - Verzending - Opslag

Rubox Licefa

30 september 2023 - Leverancier Rubox (van de Rubox dentale doosjes Voordeelregeling) is officieel dealer van de Licefa-producten. Dat betekent dat er een zeer uitgebreide reeks aan verpakkings-, verzend- en opslagproducten in het assortiment is opgenomen. Natuurlijk laat Rubox de leden van de Branchevereniging Tandtechniek hiervan meeprofiteren. Ook op deze producten ontvangen de leden een inkoopkorting van 5%.

Naast de Rubox dentale doosjes die een vervoerveilige en esthetische oplossing bieden voor het verpakken van uw kronen, bruggen en gebitsprotheses is het assortiment uitgebreid met werkschalen & rollboys, dental koffers, verzendings- & presentatieboxen, membraamdozen en orgasystemen voor overzicht op de werkplek in het laboratorium.

Orgasystemen
De werkschalen voor het orgasysteem zijn in twee formaten en in tien verschillende kleuren te verkrijgen. Desgewenst compleet met bijpassend korte of lange aluminiumrail en tandmagneetpin en bijpassende haken.

Verzendings- en presentatieboxen
Het assortiment verzendings- en presentatieboxen is in allerlei vormen en maten te verkrijgen. Ook is er een speciale verzendbox voor artikulatoren beschikbaar: de Arti-Box. De Arti-box is verkrijgbaar met of zonder greep in wit of blauw.

Hieronder ziet een overzicht van het zeer uitgebreide assortiment met orgasystemen, werkschalen en rollboys, dental koffers, verzendings- en presentatieboxen, membraamdozen. Klik hier om het dentale assortiment van Rubox Licefa in groter formaat in te zien

Rubox catalogus p99 Rubox catalogus p100 
Rubox catalogus p101 Rubox catalogus p102
Rubox catalogus p103 Rubox catalogus p104
Rubox catalogus p105 Rubox catalogus p106
Rubox catalogus p107 Rubox catalogus p108
Rubox catalogus p109 Rubox catalogus p110
Rubox catalogus p111 Rubox catalogus p112
Rubox catalogus p113 Rubox catalogus p114
Rubox catalogus p115 Rubox catalogus p116

Bestelkosten:
Vanaf € 250,- franco huis. 
Onder € 250,- € 20,- behandelingskosten. (Let op: prijspeil september 2023)

Inkoopkorting
Leden van de Branchevereniging Tandtechniek ontvangen een inkoopkorting van 5% op de goederen.

Offete aanvragen?
Gebruik onderstaand offerte-aanvraagformulier. Vermeld artikelnummer en productomschrijving, kleur en aantal. Uw aanvraag wordt doorgezonden naar Rubox en u ontvangt dan rechtstreeks van Rubox een offerte waarin de inkoopkorting voor leden van de Branchevereniging Tandtechniek is opgenomen. Bij onduidelijkheden wordt er contact met u opgenomen. 

Offerte aanvraag formulier Rubox Licefa Assortiment

  • *
  • *
  • *