Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

Tel: 085 87 69 76 8


Webdesign | Wezz Interactive

Voordeelregeling Rubox Licefa Verpakking - Verzending - Opslag

Rubox Licefa

18 mei 2017 - Leverancier Rubox (van de Rubox dentale doosjes Voordeelregeling) is officieel dealer geworden van de Licefa-producten. Daarmee is in één klap een zeer uitgebreide reeks aan verpakkings-, verzend- en opslagproducten aan het assortiment toegevoegd. Natuurlijk laat Rubox de leden van de Branchevereniging Tandtechniek hiervan meeprofiteren. Ook op deze producten ontvangen de leden een inkoopkorting van 5%.

Naast de Rubox dentale doosjes die een vervoerveilige en esthetische oplossing bieden voor het verpakken van uw kronen, bruggen en gebitsprotheses is het assortiment uitgebreid met werkschalen & rollboys, dental koffers, verzendings- & presentatieboxen, membraamdozen en orgasystemen voor overzicht op de werkplek in het laboratorium.

Orgasystemen
De werkschalen voor het orgasysteem zijn in twee formaten en in tien verschillende kleuren te verkrijgen. Desgewenst compleet met bijpassend korte of lange aluminiumrail en tandmagneetpin en bijpassende haken.

Verzendings- en presentatieboxen
Het assortiment verzendings- en presentatieboxen is in allerlei vormen en maten te verkrijgen. Ook is er een speciale verzendbox voor artikulatoren beschikbaar: de Arti-Box. De Arti-box is verkrijgbaar met of zonder greep in wit of blauw.

Hieronder ziet een overzicht van het zeer uitgebreide assortiment met orgasystemen, werkschalen en rollboys, dental koffers, verzendings- en presentatieboxen, membraamdozen. 
Let op: prijspeil 2017! 

rubox licefa orgasystemen

rubox licefa p3

 rubox licefa p4


rubox licefa p5

rubox licefa p5

rubox licefa p6

 

rubox licefa p7

 

rubox licefa p8

rubox licefa p9

 

Bestelkosten:
Vanaf € 250,- franco huis. 
Onder € 250,- € 10,- behandelingskosten. (Let op: prijspeil 2017!)

Inkoopkorting
Leden van de Branchevereniging Tandtechniek ontvangen een inkoopkorting van 5% op de goederen.

Direct bestellen?
Gebruik onderstaand bestelformulier. Vermeld artikelnummer en productomschrijving, kleur en aantal. 
Na controle wordt uw bestelling doorgezonden naar Rubox. U ontvangt dan rechtstreeks van Rubox de factuur van uw bestelling. 
Bij onduidelijkheden wordt er contact met u opgenomen. 

Bestelformulier Rubox Licefa Assortiment

  • *
  • *
  • *