Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

Tel: 085 87 69 76 8


Webdesign | Wezz Interactive

Start IVT-Cursus Klinisch Tandtechnicus Kroon en Brugwerk 31 mei 2013

actief voor de NL Tandtechniek IVT-logo

17 januari 2013 - De IVT-cursus Klinisch Tandtechnicus Kroon en Brugwerk - ook wel aangeduid met leerjaar 2 - die deels op het IVT aan de DHTA in Utrecht en deels op de Radboud Universiteit in Nijmegen wordt gegeven zal in 2013 weer van start gaan. De voorlopige startdatum is 31 mei 2013.

Het lesprogramma bestaat in principe uit 12 contactdagen waarvan 5 preklinische lesdagen op het IVT aan de DHTA in Utrecht en 7 klinische lesdagen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Uiteraard komen diverse digitale technieken aan bod zoals de intra-orale scanner, gezichtsscan en mondfotografie. Andere onderwerpen zijn mockup, hygiene, alginaatafdrukken, provisorium, behandelplan en digitale techniek met een ambachtelijke finishing touch in het verlengde daarvan.

Let op: alles onder voorbehoud van wijziging.

Kwaliteitsregister Tandtechniek
Het getuigschrift Klinisch Tandtechnicus Kroon en Brugwerk kunt u apart laten aantekenen in uw registratie van het Kwaliteitsregister Tandtechniek. Het met goed gevolg volgen van deze IVT-cursus geld bovendien als niveau-1 activiteit. Deelnemers die het IVT-diploma tandtechniek aan de DHTA behalen kunnen zich inschrijven in het Kwaliteitsregister Tandtechniek dat als doel heeft inzichtelijk te maken welke tandtechnici gediplomeerd zijn en hun vak bijhouden door middel van het volgen van bij- en nascholingsactiviteiten. Het Kwaliteitsregister Tandtechniek stimuleert dergelijke activiteiten door aan de registratie minimumeisen te verbinden. Zie voor meer informatie hierover www.kwaliteitsregistertandtechniek.nl.

Klik hier om het Aanmeldingsformulier IVT-cursus Klinisch Tandtechnicus Kroon en brugwerk leerjaar 2 te downloaden.

Meer informatie?
Heeft u hierover vragen? Neem dan contact op met het secretariaat van de Branchevereniging Tandtechniek via info@bvtandtechniek.nl of bel 030-6915754.