Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

Tel: 085 87 69 76 8


Webdesign | Wezz Interactive

TNT Innight voordeelregeling

tnt innight voordeelregeling branchevereniging tandtechniek


TNT Innight biedt aangesloten leden de mogelijkheid gebruik te maken van nachtdistributie om zendingen snel en zeker te versturen en te ontvangen.
Producten van tandtechnische laboratoria zijn uniek en de tijdsdruk om ze bij de klant af te leveren of af te halen is groot. De door tandartsen aangeleverde opdrachten heeft het lab het liefst 's ochtends vroeg al binnen. Afdrukken moeten immers niet te lang liggen voordat ze worden uitgegoten. Het is daarom zaak de transporttijd zo kort mogelijk te houden. Het zelf op de weg houden van een of meerdere koeriers die de meest ideale route rijden, is geen gemakkelijke opdracht. Al helemaal niet met de steeds eerder startende spitstijden. Dat geldt natuurlijk ook voor het geval u zelf als tandtechnicus langs de tandarts gaat. Bedenkt u eens wat u in die tijd voor nuttigs zou kunnen doen!

Nachtdistributie behelst het volgende:
- Ophalen van zendingen aan het einde van de werkdag;
- 's Nachts afleveren bij klanten en tegelijkertijd nieuwe opdrachten meenemen;
- 's Ochtends vóór 08.00 uur deze opdrachten bij het laboratorium afleveren, 5 nachten per week;
- Deze service is ook mogelijk voor uw Belgische klanten;
- Ook dagleveringen en koerierservices.

Proces
De dienstverlening vindt plaats tussen 16.00 en 08.00 uur. Van maandag tot en met vrijdag worden er ruilroutes of halen/bezorgen routes gereden en op zaterdag vindt er alleen een afhaling plaats.'

Overdracht goederen?
De overdracht van goederen vindt veelal plaats via muurkasten, uitgerust met gecertificeerde sluitsystemen. TNT Innight kan in de benodigde muurkasten voorzien en tevens zorgdragen voor montage, demontage en het onderhoud hiervan. De kasten kunnen bij TNT Innight gehuurd of gekocht worden. Ook is het mogelijk om bij geselecteerde adressen in de praktijkruimte of andere afleverlocatie te bezorgen en af te halen.

Voorbeeld
In een uitgewerkt voorbeeld ziet het proces er als volgt uit. Om - bijvoorbeeld - 17.00 uur arriveert een medewerker van TNT Innight bij uw tandtechnisch laboratorium om de te vervoeren materialen op te halen. (De afhaaltijd is afhankelijk van uw tandtechnisch laboratorium binnen Nederland.) Vervolgens vindt het transport plaats naar het distributiecentrum in Nieuwegein. In het distributiecentrum worden uw goederen uitgesplitst op route. Aansluitend vindt in dezelfde nacht het vervoer van deze goederen plaats naar de adressen van uw klanten.

De retour genomen goederen komen om uiterlijk 04.00 uur aan in het distributiecentrum van TNT Innight. Deze retour genomen goederen worden voor 08.00 uur afgeleverd bij het tandtechnisch laboratorium, waarna het proces zich herhaalt vanaf stap1.

Kostenbesparing
Nachtdistributie levert een significante kostenbesparing op. Door deze exclusieve voordeelregeling voor de leden van de Branchevereniging Tandtechniek kan er bovendien een leuke korting op de tarieven worden aangeboden. Misschen nog belangrijker is dat u uw service kunt vergroten. Door de zorg over het transport weg te nemen blijft er voor u en uw relaties meer tijd over om zich bezig te houden met uw mooie vak.

Heeft u hierover vragen? Neem dan cotact op met het secretariaat van de Branchevereniging Tandtechniek via info@bvtandtechniek.nl of bel 030-6915754.