Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

t 030 69 15 75 4
f 084 75 46 00 4

Webdesign | Wezz Interactive

TOGS-regeling toegekend voor de Tandtechniek

coronavirus      


12 juni 2020 - De aanhouder wint: dank zij de gezamenlijke inspanningen van de vereniging en de individuele leden is de kvk-code 32.50.01 tandtechnische bedrijven in de correctie van 12 juni toegevoegd aan de lijst van SBI-codes van bedrijven die in aanmerking komen voor de TOGS-regeling (en hiermee ook voor de TVL-regeling (Tegemoetkoming Vaste Lasten mkb).

Vraag voor 26 juni aan!
 
Hiermee kunnen eindelijk ook de tandtechnische bedrijven aanspraak maken op de gift van 4.000 euro. Het indienen van de aanvraag is met onmiddellijke ingang mogelijk en moet voor 26 juni a.s. plaatsvinden. 

Klik hier om uw kvk-nummer op te zoeken in het Handelsregister

Klik hier om te controleren of de code van uw hoofd- of 1 van uw nevenactiviteiten overeenkomen met de vastgetelde SBI-codes.
Voordat u de aanvraag doet moet u checken of u ook aan alle voorwaarden voldoet. 

TLV-regeling
De getroffen sectoren uit de TOGS-regeling komen in aanmerking voor de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL). Bedrijven krijgen afhankelijk van de omvang van het bedrijf, de hoogte van de vaste kosten en de mate van omzetderving (minimaal 30 procent) een tegemoetkoming voor hun vaste lasten tot een maximum van 50.000 euro voor de periode van 1 juni tot 1 oktober 2020. 

Waaruit bestaat de Tegemoetkoming Vaste Lasten
Deze regeling wordt de komende weken verder uitgewerkt, aanvragen hiervoor kunnen pas eind juni 2020 ingediend worden. Het volgende is al bekend:

App BV Tandtechniek

Geen belangrijke push-alerts van de verenigingsAPP meer missen? Vraag hieronder direct een uitnodigingsmail voor de leden-app aan!

Aanvraagformulier App activatiecode

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *