Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

Tel: 085 87 69 76 8


Webdesign | Wezz Interactive

TTL Voordeelregeling Advitronics Vast-Mobiel

logo facilitaire zaken branchevereniging tandtechniek     Advitronics   advitronics logo

Communicatie tussen tandarts en het tandtechnisch lab speelt zich regelmatig telefonisch af. Steeds vaker zijn (klinisch) tandtechnici ook op locatie werkzaam. Het zou dan handig zijn om het vaste nummer van het lab uit te laten komen op een mobiel toestel. En als ditzelfde vaste nummer ook gekozen kan worden als afzendernummer bij een uitgaande oproep biedt dit de mogelijkheid om tegelijkertijd een vast en een mobiel nummer te gebruiken op uw mobiele telefoon. 

TTL Voordeelregeling Advitronics Vast-Mobiel
Dergelijke mogelijkheden en andere technische foefjes zijn mogelijk met de uitgebreide packs uit de TTL Voordeelregeling Advitronics Vast-Mobiel. Bijvoorbeeld de Collega Pack, de Multisim Pack en het Bedrijfsbundel Data Pack. 

college pack

College Pack: onderling gratis bellen
Bij veel bedrijven wordt een aanzienlijk deel van de gesprekken tussen medewerkers onderling gevoerd. De TTL Voordeelregeling Advitronics Vast-Mobiel biedt u met de Collega Pack onderling gratis bellen.

multisim

Multisim Pack
Met de Multisim Pack is het niet meer nodig om verschillende data abonnementen voor verschillende devices af te sluiten. U krijgt namelijk één abonnement met twee simkaarten waarmee u op een device naar keuze tegelijkertijd data kunt verbruiken. De multisim is beschikbaar op Mix- en Blue-abonnementen. 

bedrijfsbundel pack
Bedrijfsbundel Data Pack
De Data Packs of databundels van collega’s kunnen gratis worden samengevoegd tot een bedrijfsbundel Data Pack. De grootte hiervan is de som van alle individuele Data Packs of databundels. Er wordt pas buiten de bedrijfsbundel kosten in rekening gebracht als het verbruik van alle abonnementen bij elkaar opgeteld hoger is dan de omvang van de bedrijfsbundel. De voorwaarden voor het afnemen van een bedrijfsbundel Data Pack is dat de inhoud van de Data Pack dezelfde grootte moeten hebben. Binnen de volgende groepen kunt u combineren in bedrijfsbundels: (1) Mix 1 GB (2) Blue 2GB (3) Blue 10 GB (4) 25GB en (5) 50 GB. 

Interessant voor ZZP-er in de Tandtechniek
Alle zakelijke Blue abonnementen zijn vanaf één gebruiker verkrijgbaar, dus óók voor ZZP-er in de Tandtechniek zeer interessant. 

tarievenoverzicht
buitenbundel

Dit is slechts een beperkt overzicht van de mogelijkheden en een indicatie van de kosten. Meer informatie? Gebruik onderstaand contactformulier.   

Ja ik wil meer info over de TTL Voordeelregeling Advitronics Vast-Mobiel!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

Heeft u hierover vragen? Nog geenl lid? Neem dan contact op met het secretariaat van de Branchevereniging Tandtechniek via info@bvtandtechniek.nl of bel 030-6915754.