Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

Tel: 085 87 69 76 8


Webdesign | Wezz Interactive

TTL Voordeelregeling Pinnen

logo facilitaire zaken branchevereniging tandtechniek     logo inventarisatiebezoek branchevereniging tandtechniek

Goedkoopste vorm van debiteurenbeheer
Het per pin afrekenen maakt een forse groei door. Als Branchevereniging Tandtechniek stimuleren wij dan ook om uw omzet waar mogelijk zelfstandig te innen.Ten opzichte van andere vormen van debiteurenbeheer zijn de kosten van een pintransactie marginaal. Bovendien ontvangt u de omzet vrijwel direct op de rekening-courant.

pinbetaling TTL Voordeelregeling

Pinnen steeds normaler
Sommige ondernemers in de gezondheidszorg geven aan dat ze het een drempel vinden om patiënten te vragen om te pinnen. Vaak blijkt dat echter mee te vallen. Goede communicatie kan ervoor zorgen dat uw patiënten voorbereid zijn en weten waarom u deze betalingswijze introduceert.

Huren is duurder dan kopen
Huurt u uw pinapparaat via uw bank of een leverancier? Dan betaalt u onnodig veel. Via BTT-Facilitaire Zaken kunt u een pin-apparaat met de juiste kwaliteit inclusief service en (gratis)betaalovereenkomst aanschaffen. 

Mobiele pinterminal duur
Mobiele pinterminals zijn in opkomst. Deze lijken zeer voordelig vanwege een lage aanschafprijs en het ontbreken van een onderhoudsabonnement. De methodiek die bij dergelijke apparaatjes wordt gehanteerd is echter voor tandtechnische laboratoria ongunstig. Er wordt namelijk vaak een percentage tussen de 1,5% en 2,75% van het transactiebedrag berekend. Zelfs bij het afrekenen van relatief kleinere bedragen voor bijvoorbeeld reparaties betekent dit in de praktijk nogal een verschil met een vaste prijs van € 0,06 van een normale pintransactie. 

Aanbod BTT-Facilitaire Zaken
BTT-facilitaire zaken heeft een aanbod samengesteld, waarbij de volgende elementen zwaar hebben gewogen in de selectie van de leverancier:

Financieel betekent dit het volgende:
pinbetaling TTL Voordeelregeling

Tip: BTT-Ledenvoordeelbezoek
Bij het BTT-Ledenvoordeelbezoek wordt op uw tandtechnisch laboratorium meteen gekeken of het slim is de eventueel al aanwezige pinautomaat te vervangen. 

Door de collectieve voordelen van BTT-facilitaire zaken heeft u altijd een goed contract: betrouwbaar en met goede voorwaarden. Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Ik heb interesse in TTL Voordeelregeling Pinnen van BTT-facilitaire zaken

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
 

Wilt u dit en nog veel meer slimme verbeterkansen inzichtelijk wil laten maken, adviseren we u een afspraak in te plannen voor het BTT-ledenvoordeelbezoek. Op basis daarvan krijgt u (vrijblijvende) adviezen over mogelijke kansen voor de organisatie, die indien gewenst ook van a tot z kunnen worden uitgevoerd. 

Heeft u hierover vragen? Nog geenl lid? Neem dan contact op met het secretariaat van de Branchevereniging Tandtechniek via info@bvtandtechniek.nl of bel 030-6915754.